Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Şafak 138 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
ulubilge
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 23:46 |
Buraya şafak yazılınca benimkini de belirteyim . 88 Gün kaldı . Havacı kısa dönem askeriz ( Bizimkiler yoğun geçiyor - 3 haftada 2 denetleme gördüm ).
|
|
S 320 L - Yyldyzy takip edin ...
|
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 05/11/2006 Saat 21:28 |
Herkese selamlar tekrardan.
Geçenlerde EDOK komutanı (4 yıldızlı omzukalabalık bir amca) bizim buraya geldi. Harıl harıl hazırlık yaptık gelmeden, sonra bizim şubeye uğramadan geçip gitti ama sayesinde bahçeye envantere yeni giren/modernize edilmiş araçları ve yeni mühimmatları dizdiler, ben de güzel bir göz ziyafeti yaptım. Maalesef fotoğraf makinası yoktu gene:( Fırtına, T-155 PANTER (bu arada alt tarafı çekili obüs ama 1:1 versiyonu çok heybetli oluyormuş bu aletin), ADESTİM aracı, YİTP aracı, mobil BAİKS-2000 komuta aracı, 122 mm ÇNRA felan, ağzım sulana sulana dolaştım aralarında. Uzun dönem askerler garip garip bakıyordu bana :) Bu arada dün gece de rüyamda maket yarışmasına gidiyordum, hayırdır inşallah. Görüşmek üzere. |
|
Yeminli modelci
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2006 Saat 04:16 |
Orjinalini yazan: KaanX
Bu arada dün gece de rüyamda maket yarışmasına gidiyordum, hayırdır inşallah. Az kaldı,ondandır. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |