Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Trumpeter 1/32 Yak-18 Max | |
Yazar | Mesaj |
Blackbird
Üye Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Konu: Trumpeter 1/32 Yak-18 Max Gönderim Zamanı: 04/11/2006 Saat 02:32 |
Merhaba abilerim,
Hız kesmeden derslerim el vediğince üretime devam ediyorum.Malumunuz lise 1 oldukça yoğun.Ve sınıfça matematik yazılısından 1 alınca ders yapmaktan maket yapmaya pek vakit ayıramıyorum(sadece bir kazaydı benim matematiğim çok iyidir :) )Her neyse... Kit oldukça güzel bir kit.Hatta süper diyebilirim.Kokpit detayı perçinler türlü detaylar süper.Hatta iniş takımları için lastikten fren kabloısu bile vermişler (bu noktada gavur yapıyor abi diyesim geldi).Ama maalesef ki ileriki fotolarda göreceğiniz üzere kanat birleşim yerleri çok sorunlu. (NOT:Fotoğrafları web cam de çektim kaliteleri iyidir.Ama renkler aşırı derecede koyu çıkmış.Kokpite yaptığım eskitme resimde göründüğü gibi kahverengi renk ağırlıklı olacak şekilde değildi tabi ki.Gayet kararında eskittim.Ama aşırı derecede koyu çıktıklrı için daha baskın gözüküyorlar.Affola) |
|
Blackbird
Gönderim Zamanı: 04/11/2006 Saat 02:34 |
Oynar parçalar çok kaliteli çok güzeller.
|
|
Blackbird
Gönderim Zamanı: 04/11/2006 Saat 02:39 |
Gövdenin ön kısmında uyumsuzluk vardı.Bunun için şeffaf bir parçayı aldım.Mumda ısıttım ve çekerek yaklaşık 2.5 metre uzunluğunda misina kalınlığında plastike şeritler elde ettim(ileriki çalışmalarım için de stok oldu sonuçta 2.5 metre :D )Bunları keserek boşluklara koydum.Zımparaladım ama tabi ki az da olsa macun istiyor.Tesfiye işi devam...
Yukarıdaki fotoda önde doldurduğum yer belli oluyordur sanırım. Bu fotoda da hem kanat birleşim yerlerindeki boşlukları hem de detayların kalitesini görebilirsiniz Boşluklar... |
|
Blackbird
Gönderim Zamanı: 04/11/2006 Saat 02:40 |
Alttaki boşluklar da doldurulacak. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :) |
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 04/11/2006 Saat 03:44 |
Çatlak ve boşluklar için (yüzeylerdeki oyuk,vs de işe yaramaz pek)Gunze'nin Mr.Hobby Dissolved Puty'sini tavsiye ederim.Büyük cam kavanozda,beyaz renk.Selulozik esaslı olmadığı içim plastiğe işlemiyor.Alkollü kulak temizleme çubuğu ilede,hiçbirşeye zarar vermeden tesfiyesi mümkün.Sayın Akhilyus'un F-102'sine bakın.
revell F-102 Düzenleyen Keşifçi |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
Blackbird
Gönderim Zamanı: 04/11/2006 Saat 04:04 |
teşekkür ederim öneri için :D
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 05/11/2006 Saat 00:14 |
Güzel detaylı bir kit gibi görünüyor.
Bu arada da Mig 21'de durum nedir? |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
oruç reis
Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
Gönderim Zamanı: 05/11/2006 Saat 01:34 |
Kardeşim benim hayırlı olsun bakalım yeni modelin.
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 05/11/2006 Saat 08:41 |
ozan kolay gele.kokpit iyi olmuş.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
Blackbird
Gönderim Zamanı: 05/11/2006 Saat 08:59 |
Ardeth:
Teşekkür ederim :) Detaylı ancak sorunlu.Çok macun istedi kanat birleşim noktaları macun işi bitince fotoları koyacam.Mig-21 üretimine başladım kokpite boyaları attım,pilotu boyadım kokpit tamamdır.Ama heves kaçtığı için bi kere kısa sürede yapmayacam sanırım. Oruç Bey: Sağol abi teşekkür ederim :) Pilotcuk: Melih abi sağol kokpit güzel oldu cidden bir de güzel bi makine bulsam da size adam gibi doğru renk tonlarında fotosunu gösterebilsem. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |