![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/10/2006 Saat 22:33 |
sevgili modelciler;
Allah utandirmasin,ilk 32 ölcekli teyyareme basladim;Revell spitfire mk.I..malum;hase kalıp gövde dışa detay,kanatlar yeni;içe.. Eduard'dan kemer aldim,üzerine de bitince Tally ho! merlin powered spitfire stencileri kullanmak derdindeyim..kanat-gövde birleşim yeri haricinde olukça keyifli bir model..bakalim bitince nasil olucak.. ![]() ![]() maalesef iyi cikmadi fotolar..nikon kapali alanda boyle cekiyor iste :( ![]() teller ve gergi cubugu urgastircak gibi.. ![]() Boyama olarak 234th sqd.'madras precidency'yapmayi düşünüyorum,göve alti yari siyah yari beyaz..ama korkarim ceyhan'da yapmam gerekicek yada modeli Bursa'da evde birakmam.. :( |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
maşaallah maşaallah çok çok iyi gidiyorsunuz :D kokpiti çok beğendim de biraz eskitme iyi gider sanki.
İyi çalışmalar dilerim Düzenleyen Blackbird |
|
![]() |
|
sezer
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
allah devamını getire nası kit sorunsuz mu biraz oturma problemi var galba
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
biraz değil..bayaa var..hasegawa eki dışa kalıp gövdeye modifiyli içe detay kanat yapmış,2-3 yerde açıklık kalıyor..macuna kuvvet!
|
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olacak güzeeeeeel...
Severek yapın , bitirin , önemli olan budur.... Kolay gele... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Zafer ellere kollara sağlık diyelim gayet iyi gidiyor. Bitirde seyredelim...
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |