Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: XF-52 | |
Yazar | Mesaj |
skorzeny
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/10/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Konu: XF-52 Gönderim Zamanı: 23/10/2006 Saat 23:28 |
selamlar,
tamiyanın 5li İngiliz devriye setinden(35223) bir askeri boyamak için tamiya XF52 kullandım.kutunun üzerinde bu kod yazdığı için deneme yapmadan astar üstüne vurdum ama çok koyu kaldı.netten araştırıp resimlere baktım zati muhteremler 2 çeşit üniforma kullanmış 1 i açık ton 1i de daha koyu ama benim mücahitin ceplerden ayırt edilceği üzere 1. tip olması lazım yani az daha açık ton.zaten XF52 koyu olan üniforma için bile fazla koyu.şimdi bunu çıkarsam başka bi boyamı kullansam(putty-yağıştırıcı-astara zarar gelirmi) yoksa gölgelendirmeyle açmayoluna mı gitsem? bi de çıkar derseniz neyle çıkarayım su kafi mi..? eğer bu boyayı alkolle inceletip tekrar boyarsam rengi açılırmı..? şimdiden teşekkürler.. |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 24/10/2006 Saat 00:05 |
Bir bol suyla yıkamayı deneyin. Tamiya boyaların suyla, hatta bol terleyen elle bile çıktığına şahit oldum, üstelik boyanmalarının üzerinden haftalar geçmesine rağmen.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
harslan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 24/10/2006 Saat 02:56 |
Akrilik ise, amonyaklı camsil direkt çıkarır.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |