![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
haydar abi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/10/2006 Saat 00:32 |
Arkadaşlar merhaba, 1/48 stuka yapmak istiyorum. Yalnız hangi kiti alacağıma karar veremedim. Bana yüksek kalitede bir kit önerir misiniz?
Şu an Revell'in 1/48 ini düşünüyorum. Ne dersiniz? http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=KEo7sOfG2u27Ej HUQfB-uw |
|
![]() |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Revell'in kiti Hasegava kalıp olmakla birlikte o fiyata bulabileceğiniz en iyi kittir. Kaçırmayın derim. İyi maketler. |
|
TANGO-1 NEVER DIES
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
evet revell in o kiti o fiyata göre bulacağınız en iyi kittir bence de detayları filan oldukça iyidir
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Revell'in 48'ini kesin kaçırmayın. Yılan decalinin rengiyle ilgili kuşkular olsa da (yanlış olduğunun muhabbeti geçmişti, doğrulamakta fayda var) kendisi Hasegawa kalıp naçizane bir kittir.
72 ölçeğe inerim derseniz, Revell'in B2/R2 modeli de geldi, ondan da görünüşe göre Italeri çıkıyor. Bir de Academy'de 37lik tanksavar taşıyan modeli var, yine 72 ölçek. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada aynı model Bauhaus'a da düşmüş bilginize. 3gün önce beylikdüzündeki mekanda vardı.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |