Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Ölçek Büyüttüm | |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Konu: Ölçek Büyüttüm Gönderim Zamanı: 22/10/2006 Saat 11:16 |
Evet arkadaşlar, son aldığım kararlar doğrultusunda, yok küçük oldu gözüm görmedi, yok "o ölçekte geçiş böyle sert olur, kamuflaj şöyle olur, detay setiydi kılıydı tüyüydü" ile uğraşmaktansa, ölçek büyütmeye karar verdim. Alın size 1/1 !
Artık tüm detayları görebilecek, her yerini inceleyebileceksiniz, üstelik gerçekçilikte son sınır! Bakınız efendim bendeniz M1 Abrams'a postshade atarken, arkada da bitirdiğim duruyor, Körfezde geçen diorama yapacağım. Gecenin 2sinde geyik başıma vurmuş, gidip yatayım. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2006 Saat 11:24 |
pistole iwatamı....pahalıdır o, koca şey yani :)))
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2006 Saat 12:26 |
O ölçekte bile boya kaçırmışsınya sağa sola.....helal olsun.
|
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2006 Saat 17:46 |
Emre yaa abi "metal paslanmaz mı" dedim o kadar olay çıkarttım Panther konusunda hala çil çil yatıyo o arkadaki paletler yaa :(
E bi de kamuflaj için ölçek büyüttüünü söyleyip dımdızlak desert yellow' u atıp bırakmak ne oluyor ki ? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |