Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Aranıyor: Panther Parçası | |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Konu: Aranıyor: Panther Parçası Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 07:59 |
Herkese selamlar,
2. el kazalı gelen bir Panther'i ayağa kaldırma çalışmalarım çerçevesinde bir kaç şeye ihtiyacım var. 1- Eğer panther yapıp metal namlu kullanıp plastiği arttıran olmuşsa, namlu (namlu bir kaç parça halinde kırılmış, elden geldiğince tamir ediyorum ama çabalarım boşa çıkarsa diye garanti olsun) 2- Fazla paleti olan bir arkadaş varsa, paletlere de talip olabilirim. Bende 2 adet vinil var ki, bir tanesinin bir kısmı eritildiği için pek işe yaramaz halde... Bunun dışında hurdaya ayrılan Pantherleri olan arkadaşlar da varsa, biraz daha yedek parça olabilir (en basitinden MG takılan gavurca "ring" diye tabir edilen yarım daire mesela), yardımcı olabilirlerse sevinirim. Çok şey istedim biliyorum, verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 08:58 |
Yarın bir bakınayım haberdar ederim.
|
|
ex copilot.
|
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 09:22 |
Bende malesef Tiger parçaları var... Kitten artma sıfır (kullanılmayacak olanlar) namlu da var plastik. Bir ihtimal Panther' le aynı olabilir hani 88' lik filan hesabı...?
İstersen sana vereyim parçaları bak... Bu arada bana da MG34 veya 42 lazım 1:35... Ercan' la ikinizin şu meşhuur Dragon' ı herşeyi ikişer üçer vermiş ama koca Tiger' da MG yok ! Nasrettin Hoca' nın heybesi hesabı ya bana bi tane bulursunuz ya da o MG mount'' un üstüne aslanlar gibi M98-K' yı yapıştırıveririm ha... :)) Hatta Panzerfaust !!! :D EDIT : Emrecim yazmayı unuttum; top 88' lik Panther' e uyması lazım netten okuduğuma göre. Ama gel gör ki alüminyum namluya yapıştırmak için muzzle' ı (alafortanfoni) kestim... Geri kalanı sıfır... C.tesi görüşünce paketi istesen de istemesen de getireceğim... Bu arada MG34 veya 42 bulma şansım azaldıkça üstünde "Loyalität ist meine Ehre" yazan şu SS kamalarından birini o MG mount' un üstüne yapıştırma ihtimalim artıyor... Harbiden bak; yapıştrırım süngüyü oraya ve aslanlar gibi o garabetin resmini de buraya basarım ! (Tehdide bak...) Düzenleyen Muratti |
|
vito
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 14:57 |
copola ve ring var dragonun istersen manlette var namluyu zor vinil palet var, ama eğer sendeki tamiyanın ilk versiyon panter A için istiyorsan yürüyen aksama olmayabilir. Bildiğim kadarıyla ilk versiyon panterin yürüyen aksamın boyutları biraz farklı panter G lere göre. 88 lik namlu isteseydin verirdeim ama
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 17:50 |
E Kardeş , ben sana Kit'in yenisini göndereyim daha kolay:)
Gerçekten savaştan çıkmış bi Panther... Kolay gele ... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
KucukEniste
Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 21:27 |
Maket ya Revell ya italeri G sanırım. Tamiya'nın eski Panther A'sı gibi 32 ölçek değil yani :)
Sağol ümit, uğraşıyorum bakalım. Sen gönder yenisini de :P Şaka Şaka... İlk etapta namlu biraz daha toparlandı gibi, o konuda yırtmış olabilirim. Eğer ortadan kırıldığı yeri de toparlarsam çatlaklar için macun işi kalacak, sonrası adam olur. Murat(Vito), vinil paletler ve kupola+ring süper olur. Mantlet sağlam ona gerek kalmaz sanırım. Herkese yardım için çok teşekkür. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 22:13 |
Revell ve İtaleride "G" mi var?
Pantherde 88 lik mi var? |
|
grond
Üye Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 00:18 |
Oho bende tam siz o kitle uraşmayın bana hediye edin diyecektim :)
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 00:33 |
Emre hayrola sen de tamirata başlamışsın. Kolay gelsin. Benim eski panther A dan kalma birşeyler olacaktı. Bir ara bakarım.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
KucukEniste
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 00:36 |
İdris abi o zaman bu ne? A da değil bu, D hiç değil? Tamiya da değil, onun Gsini biliyorum :)
AAAAA kayboldum! Bir saniye bu galiba Revell A? Öyle mi? (işte dersine çalışmadan yola çıkarsan olacağı budur) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
vito
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 01:23 |
italeri rinin A si Revell tekrar kutulayım satıyor. Zimerit varmı içinde? ayarlayım hemen vinil tamiya G nin ama, diğerleri olur bir ara veririm sana
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
KucukEniste
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 01:28 |
Tamam abi çok sevinirim.
Bir de kimseden çıkar mı, asıl şu yan taraflarda dikdörtgenimsi çerçeveler var ya kazma kürek asılan, onlar yok... Namlu sorununu hallettim, epey macun zımpara düzeltme olsa da sanırım kurtuldu. Kırık olan yürür aksam parçalarını da hizaya getirdim mi adam olmaya başlayacak. Valla bununla uğraştığım sürede 4 tane sıfır yapardım herhalde, ama çöpe gitmesine de kıyamıyor insan. Herkese tekrar teşekkürler. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 09:24 |
Bu maket konusunda sana gereken izahatı vermiştim zamanında.
Parçaların büyük bölümü bende zaten. Neyi,neden arıyorsun anlamış değilim. |
|
KucukEniste
Gönderim Zamanı: 21/10/2006 Saat 20:51 |
İdris abi bu bunak kafamla parçaların sende olduğunu unuttuğumu söylesem inanır mısın? Ben de kaybettim/yok diye söylene söylene parça arıyorum.
Dur bir toparlayayım şunun eldeki kısmını da seni ziyaret edeyim. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2006 Saat 02:27 |
Hiç bişi çıkmadı :(
|
|
ex copilot.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |