![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/10/2006 Saat 12:58 |
ebay'de satılık mig-21
Düzenleyen Burak |
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
ben almak isterdim ama evde 1/48 maketleri koymak için zor yer buluyorum bunu ne yapardım bilemiyorum. Apartmandakilerde araç parkına parketmeye laf ederlerdi sanırm :). Kelepir hemde, kargo parası baya tutar sanırım. E-maille istemeyiz normal maille gelir :D.
Düzenleyen vito |
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
İç Knopi rengini bğenmedim kalsın , başka?
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Türkiye'ye nasıl getirilir? Ne kadar tutar bu konuda fikri olan varmı?
Ciddiyim... |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Captainairbus
Türkiye'ye nasıl getirilir? Ne kadar tutar bu konuda fikri olan varmı? Ciddiyim... Bi IL76 TD veya AN124 filan tutarsın saatini yaklaşık 800-1000 USD üzrinden. Polonyadan buraya yaklaşık block to block 3:30 olsa bi o kadar da dönüş, per diemler filan herhalde sana bi 15000 USD' ye patlar pilot harcırahı kar mar konunca... Ha uçağı Rusyadan kiralayacağına göre bi 4 saat de block time ordan Polonyaya koy; eh işte 20000 USD' ye yuvarla... İstersen IL76 veya An124 kiralayacağın mercilerle bağlantıya geçireyim seni :) |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Selam,
Uluslararası lojistik ve proje taşımaları üzerine çalışıyorum, iyi bir ayarlama ile demonte halde megadorse diye tabir ettiğimiz TIR ile yaklaşık 3000 - 3500 EUR'a gelebilir Polonya'dan Gümrükleme vergileme de yaklaşık 100 - 150 EUR tutar. Ama bence halletmenen gereken en önemli konu gerekli yerlerden alınacak izinlerdir. Eski de olsa beyannamede adı "savaş uçağı" olacak çünkü... Kolay gelsin Düzenleyen Burak Özdil |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Decomission edildiyse "savaş uçağı" değil de "air vessel" olarak beyanname dolması gerekmez mi ??
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Mig 21 ufak tefek bişi yahu.An 124 gerekmezki.
Kanatları söktükten sonra C-130 a da sığar. |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Koy kamyona yolla :)
Sorun bizim onu koyacak yer bulamamız... Selamlar, Tolga |
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
alip getirin.. merdivenden indirebilirsek benim bahce uygun :)
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
aha süper ya arka bahçeye heykel niyetine mig-21 gir içine sıkıldıkça pilotçuluk oyna :D
|
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Ben uçağa uçak demem içinde motoru olmayınca:)
|
|
![]() |
|
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
ya geçenlerde bi harrier vardı.
onu kaçırdık elimizden bari bunu kaçırmasak... =P |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
Muratti
![]() ![]() ![]() |
Gelin ortaklaşa alıp getirtelim ve Bostancı sahilde köfteci/dürümcü yapalım...
Ambiyansı düşünsenize :D |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Dün bayaa bir ciddi düşündüm ama nakliyesi vs derken kapıkulede memura neler demek gerektiğini düşünüp başka bahara dedim.
-Ne var bu kamyonda? -Savaş uçağı. -Sen mi uçuruyon? nerelere uçuyon? Niye uçarak gelmedin? Tabii şimdi oradan buraya çok yakar. Bizim köyde de bir deli vardı. Çılgınpilot derdik. Kendine kanat yapıp minareden atladıydı.... |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Muratti
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Captainairbus
Dün bayaa bir ciddi düşündüm ama nakliyesi vs derken kapıkulede memura neler demek gerektiğini düşünüp başka bahara dedim. -Ne var bu kamyonda? -Savaş uçağı. -Sen mi uçuruyon? nerelere uçuyon? Niye uçarak gelmedin? Tabii şimdi oradan buraya çok yakar. Bizim köyde de bir deli vardı. Çılgınpilot derdik. Kendine kanat yapıp minareden atladıydı.... Kaç fites ? kaç basıyo ? Bunun beyannamesini niye şeytmedin ? Neytmedim Şaapmamışsın Naapmamışım Şoolması lazımıdı Noolması lazımıdı Yok olmaz beyle geçmez Nası geçer 2. kata git sıra numarası al ordan havale al 5 kata çık paraf al bodrum katta evrak kaydı yaptır 8 kattaki şube müdürüne imzalat yan binaya geç daire başkanından onay al vergi dairesine git harcını yatır sonra gel aynı süreci 1. adımdan başlatıp harç yerine 11. kattaki genel müdüre götürüp imzalat... Tabi bu adımların herbirinde bi tane odacı çaycı paspas atan hademe filan sana değişik yollar gösterir ve iş salataya çorbaya döner... Sen gel iyisi mi vaz geç Ercancım ben sana Hasegawa Mig 21 alırım 1:48 aslanlar gibi... |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
kargo masrafı 1000 dolardı.onu hesaplattım.
ama nereye konur nasıl sokulur onları bilemem.. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Muratti
Sen gel iyisi mi vaz geç Ercancım ben sana Hasegawa Mig 21 alırım 1:48 aslanlar gibi... Önce bi bulun bakalım. |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |