Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: THK Tamiya 1/48 Spitfire | |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 10:26 |
Eline sağlık Ceki bey kardeşim. Ben çok beğendim. Sen üretime bu tempoyla devam et, o zaman yolun da açılır, bütün tesisler de açılır önünde. Hatırlatırım, Afganistan'da vatani görevini yaparken maket yapan biri var burda.
Düzenleyen carlgustav |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2005 Saat 17:50 |
Herşey çok güzel ancak ileride başa dert olmasın hatta daha da keyif alınsın diye çok küçük bir detay konusunda aktarımım olacak.
Son gönderilmiş olan fotoğraflarda makedin üstte kalan pervanesinin ziyadesiyle baktığımız açıdan sağ tarafının boyasının çıkmış olduğu görülmekte ancak bu uçaklarda pervane önden bakıldığında sola doğru dönmekte; dolayısıyla pervanenin en azından o bölgede soldan itibaren boyasının çıkmış olması gerekir. Küçük bir ipucu, pervaneler kalın olan kısmına doğru döner Ellerinize sağlık der darısı başıma dilerim. Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2005 Saat 19:58 |
Pervane konusu nasılda çekiyor adamı Konuyla ilgili ünvan verdim sana Arkutum
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2005 Saat 20:22 |
İnsan hasımlarını tanımalı ama değil mi!
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2005 Saat 21:14 |
Çok güzel oldu.Sade,anlaşılır bir diorama..Bakınca ne olduğu hakkında fikir sahibi oluyoruz.
Detayların da olan veya olmayan yönleri genel fikri bozmuyor. Çok ilgi çekecek.devamını bekleriz |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 14/10/2005 Saat 05:01 |
arkut bey uyarınız için teşekkürler bundan sonra dikkat edeceğim. Gerçi ben orada, pallerin yamulurken toprağa sürtünmesinden dolayı olan aşınmayı çizilmeyi vurgulamak istemiştim o sebeple sağ sol her tarafı drybrushladım. demekki olmamış.
Tamer abi bu güzel fikir için, sana tekrar teşekkür ederim. Düzenleyen CErginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 04:37 |
selam
Modelimiz, HAvacılık Müzesi yarışmasında canlandırma kategorisinde birinci seçilerek yüzümü güldürdü. Buradan, bana bu güzel fikri veren sayın Tamer Özkan'a üretim sürecinde motive edip destek veren, Tayfun Gerdan'a, decalleri çizen Kürşad Albayraktar'a ve decalleri basan Kaan Gök'e, uçakla ilgili araştırma ve renklerle ilgili destek veren Ufuk Aydıner'e, ve başından beri elimizden tutup, pistole kullanmasından başlayıp son olarak da diorama yapma tekniklerine kadar öğreten Barkın Bayoğlu'na sonsuz teşekkür ederim. Daha çok modelle sizlerle buluşmak üzere Herkese iyi modeller Düzenleyen CErginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 05:03 |
Tebrikler. Bu yil gercekten guzel modeller gelmis gibi gorunuyor, resimleri sitede goruruz umarim kisa zamanda. Keske ben de katilip sizlerle gorusebilseydim, baska bir sefere artik.
|
|
Ediz
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 05:44 |
Tebrikler
|
|
relicks
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 06:13 |
tebrik ederim
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 07:22 |
Orjinalini yazan: KursadA
Tebrikler. Bu yil gercekten guzel modeller gelmis gibi gorunuyor, resimleri sitede goruruz umarim kisa zamanda. Keske ben de katilip sizlerle gorusebilseydim, baska bir sefere artik. Resimler ve sonuçlar anasayfada |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
zwan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 20:37 |
Çok başarılı bir çalışma, tebrik ederim
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 17/10/2005 Saat 21:33 |
Orjinalini yazan: CErginbas
selam Modelimiz, HAvacılık Müzesi yarışmasında canlandırma kategorisinde birinci seçilerek yüzümü güldürdü. Ceki; imalatını zevkle takip ettim, seçtiğin konu ve sonuç için tebrikler! |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |