![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Malzemeler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
relicks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/10/2006 Saat 21:40 |
merhaba arkadaşlar
Badger 150 airbrush kullanıyorum ama çok uzun süredir bir problemim var. problem boyayı kesik kesik atıyo. Ama bu kesinlikle hava kaynağınla alakalı bişey değil. hava düzgün çıkıyo. Boya haznesini takıp tetiği geri çekmeden hava bastığımda boya kavonozuna hava kabarcıkları veriyor alet. Boya atmak için geri çektiğimde ise kısa kısa boya atıyor ve boyanın şiddetini her arttırdığımda boya atma aralığı dahada kısalıyor. neden olabilir acaba. conta ile alakalı birşeymidir. bu sorunu daha evvelde foruma yazmıştım. gelen cevaplarda airbrushın ağzını kapayıp öyle tiner atmam önerilmişti denedim ama bir işe yaramıyor. |
|
N.Kerem Kırmızıtuna
|
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
Bilgi için tersane model 0212 245 00 87
servis ücretsiz diye biliyorum... |
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
www.airbrush.com' da yazdığına bakılırsa o-ring gitmiş... O site bayağı güzel... Bana çok şey öğretti...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |