Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Avrupa’da tarihi gün( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Konu: Avrupa’da tarihi gün Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 04:14 |
soykırım yok diyene 1 yıl hapis,soykırım var diyene Nobel ödülü....hayırlı olsun.
|
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 04:21 |
soylenecek soz yok cok guzel ozetlediniz
|
|
Sweat saves blood!
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 05:27 |
Sadece aferin dedim bugün. Çifte standart mı? Yok canım, daha neler...
Bugün dünyada Kızılderililere ait bir devlet var mı? Hatta doğru dürüst kızılderili kaldı mı? Sormalı... Cezayirde olanlar piknik miydi? Onu da sormalı... Soyu kırılan bir milletin, kendine ait devleti, her türlü büyük devlette yüzbinlerle ölçülen ve lobi oluşturabilen sayıda insanı olur muydu? Hal böyleyken ve iddia edilen rakamlar doğrultusunda soyu kırılan millet bu işlem ona yapıldığı sırada nüfus olarak baskın tarafken doğru düzgün ordu olmayan bir bölgede kendisine saldıranları tokatlar mıydı tokatlayamaz mıydı (Nüfus üstünlüğü-Wilson ilkeleri-Türkler azınlık teorisi)? Bunu da sormalı. Neyse biz "barbar" Türkleriz, anca yakıp yıkar soykırar kılıçtan geçiririz, başka da bir şey bilmeyiz, kafamız da çalışmaz, Fransızlar gibi yıkanmadıkları için parfümü icat eden "medeni ve soylu" bir milletin yanında esamemiz okunmaz... Kürtlerin soyunu kırdığımızı bile kabul etmiyoruz, bakınız oysa aramızda " duruma ayılan aydın" şeklinde Nobel ödülü alanlar var. Yuh bize. Çocuk katilleri de biziz ne de olsa. Düzenleyen Ares |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 05:56 |
Emre büyük adamsın valla !! Bu kadar güzel anlatılır... +1 desem az gelir !
100 üzeri sonsuz - 1 (o da tanımsız kalmasın diye) |
|
VEDAT
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/11/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 06:01 |
Orjinalini yazan: Batur
soykırım yok diyene 1 yıl hapis,soykırım var diyene Nobel ödülü....hayırlı olsun. +1 |
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 06:19 |
+1 de benden......
Soykırım diye kıçınıyırtan fıransız lejonları Cezayirde masum müslüman kız cocuklarına tecavüz edip, sonrada yol ortasında kafalarına arkadan kurşun sıkıp infaz ederken soykırım olmuyor tabi veya Vietnamda işledikleri insanlık suçları soykırım değilde ne acaba...? |
|
4 EVR COOL
|
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 06:21 |
İyi,belki bu bahane olur,AB'nden cayarız.Bence sakıncası yok çünkü.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
FIREMAN
Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 06:52 |
80 sene önce Çukurova'yı ''Alp dağlarına sahip Mısır'' diyerek işgal eden,GaziAntep'te Şahin Bey'i parçalayıp Köprüye parça parça asan,Cezayir'de 1 milyon kişiyi katleden zihniyetten ne bekliyorsunuz?
Kızmayın Fransa'ya lütfen;Eğer bu kanundan önce tanıyamamışsanız Fransa'yı siz kendinize kızın derim.. düşmanınız görmek için illa gözünüze parmak sokmasını beklerseniz kör olur,Onu gene göremezsiniz.. Fransa işine uyandık,sıra diğer düşmaları anlamak;iş işten gecmeden.. |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
Batur
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 06:55 |
Orjinalini yazan: desert-rat
+1 de benden...... Soykırım diye kıçınıyırtan fıransız lejonları Cezayirde masum müslüman kız cocuklarına tecavüz edip, sonrada yol ortasında kafalarına arkadan kurşun sıkıp infaz ederken soykırım olmuyor tabi veya Vietnamda işledikleri insanlık suçları soykırım değilde ne acaba...? cezayirde yapılanlarıda bizim tanımamamız ayrı bi rezalet tabi...hayat böyle işte,bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyip,fransız sokakları kurarsan,o yılan döner senide sokar.. |
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 07:07 |
Orjinalini yazan: desert-rat
+1 de benden...... Soykırım diye kıçınıyırtan fıransız lejonları Cezayirde masum müslüman kız cocuklarına tecavüz edip, sonrada yol ortasında kafalarına arkadan kurşun sıkıp infaz ederken soykırım olmuyor tabi veya Vietnamda işledikleri insanlık suçları soykırım değilde ne acaba...? cezayirde yapılanlarıda bizim tanımamamız ayrı bi rezalet tabi...hayat böyle işte,bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyip,fransız sokakları kurarsan,o yılan döner senide sokar.. Çooook haklısın Batur kardeş... Ama maalesef hala Büyük ATATÜRK'ün Şu Sözünün Ne Anlama Geldiğini Kavrayamayan Okar çok insan varki... '' TÜRKÜN DÜNYADA DOSTU YOK '' Boşuna söylememiş... |
|
4 EVR COOL
|
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 07:07 |
Fransız fikri ve çağrıştırdığı herşeye karşı uzun bir zamandır (son 15yıldır) artan bir gıcıklık duyuyordum (fransız şarkı ve filmlerine zaten uyuz oluyordum) ki bugün artık hayatımdan fransız olan herşeyi çıkarmaya karar verdim.
Acaba kargoyla parise kına yollasak mı? |
|
ex copilot.
|
|
fixacto
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 07:53 |
Zaten gitmezdim ama bundan sonra da Karfur denen yere gidersem ve birşey alırsam ne olayım ... Bu pireli horozların hakkından en güzel ekonomik yaptırımlarla geliriz. Bakalım Türkiye'deki firmaları sızlanmaya başlayınca ne yapacaklar... Belki Ermenistan zararlarını karşılar...
|
|
Medice, cura te ipsum !
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 08:18 |
Ben sadece şunu söyleyeceğim.Düşünce özgürlüğünün çıktığı bir ülke şu anda düşüncelerinden dolayı(bilim adamlarını sosyologları tarihçileri bile) suçlu sayabiliyor.benim şu anda ne ermenilere ne de fransız lara karşı hiç bir hissiyatım kalmadı zaten yoktu ermenilere. haberler de duydum sadece 70000 ermenini devlet sektöründe çalışan işten çıkarılması ve ülke dışına atılması gayet mantıklı bi plan olur diyorum.Burada olayı yapan fransa niye ermenileri kovuyoruz diyebilirsiniz.bence böyle düşünenler varsa hiç düşünmesin.1 yıl önce dinlediğim bir grup SYSTEM OF A DOWN gerçekten güzel bir grup çok güzel müzikler yapıyorlar.ama konserlerinde sahnenin altına büyük büyük "TÜRKLER VE KÖPEKLER GİREMEZ" yazmışlar.bu saatten sonra ermenilerin ne kadar bizi sevmediklerini rahat anlayabiliyorsunuzdur umarım.
Bu arada Ogün abiye katılıyorum.Atatürk boşuna dememiş "Türkün Dünyada dostu yoktur" diye... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
Panzerace
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 08:30 |
Arkadaşlar, bence bu gerçekten iyi bir haber. Bu sayede sırtını Avrupa'ya dayayan mandacıların sözleri artık geçersiz. Ancak daha da önemli bir şey var. 1999'dan beri seçimlere katılımın %50'lerin altına düştüğü Avrupa'da, ABD'nin de zayıflamasıyla Fransa'nın iki asır önce tarihe gömülen Avrupa Merkazciliği iddiasının canlanmış olması ve Fransa'nın "Sözde Ermeni Katliamı" sorununu bunun için maşa olarak kullanması. Bunun devamında Holocaust'un ezikliğiyle güç kaybeden Almanya'nın güvenlik endişesiyle yeniden toparlanmasını bekleyin. Katliamcı Avrupa her zaman olduğu gibi günahlarını biriktirir ve sonunda birbirini katleder.
Bize gelince, değişen fazla bir şey yok. Türk olduğumuza göre her zaman bir yol buluruz. Anadolu coğrafyasına sahip olmak bizi Hacıyatmaz gibi yapıyor. Laf aramızda Avrupa'da en sevmediğim millet Fransızlardır. Ukaladırlar ama daha Charles De Gaulle uçak gemisini adam gibi yapmayı bile beceremezler. |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 09:03 |
Bunu fransızlar için yazmışlar
|
|
Batur
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 09:38 |
bu konu bence farklı yönlere gitmeye başladı...sapla samanı karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum...
|
|
hudaverdi
Üye Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 09:46 |
bu konu bence farklı yönlere gitmeye başladı...sapla samanı karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum... katılıyorum.sanki kontrol dışı yorumlar var gibi.biraz daha kontrollü olalım. |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2006 Saat 09:47 |
bu konu bence farklı yönlere gitmeye başladı...sapla samanı karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum... Katılıyorum, konu hassas konu, gidişat ta pek parlak değil, bu nedenle forum kuralları madde 1F diyorum. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |