Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: tamiya weathering set | |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Konu: tamiya weathering set Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 10:03 |
bu seti kullanan varmı ....pastel gibi duruyo ama başka bişey sanki...pastel gibi tutunmuyo yüzeye,dağılıp gidiyo...suluboya gibi ıslatmak falanmı gerekiyo acaba..
|
|
prince
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 10:51 |
cok haklısınız bende cok ugrastım ama vernıgı atınca alet tekrar cıllop gıbı oldu surerken cubugu kırıldı fılan onun uzerıne gunzenın 1 nolu waethering setını aldım o cok ıyı bluabılırsenız onu alın obur kotu malzeme ıle ugrasmayın
|
|
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 10:57 |
gunzeninkide var bendede,bu nedir yani onu anlayamadım...acaba bir yöntemi varda bizmi bilemiyoruz...güzel kutusu falan var,içindeki boyada uzaktan şık gözüküyo,ama bi işe yaramıyo :)
|
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 17:49 |
Tamiya tiner ile beraber kullanmayı denedinizmi. Ben pigent tozlarını bir kapta tamiya tiner ile karıştırıp istediğim etkiye göre daha yoğun veya çamur kıvamında fırçayla sürüyoum. Islak yüzey için aynı işi tiner yerine future yercilası ile yapıyorum.
|
|
ex copilot.
|
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 17:54 |
Benzer konuyu bende weathering stick icin acmistim.. Tamiyanin sitesinde, her ikisininde kullanimina iliskin videolar var, yardimci olabilir..
|
|
Farhad
Üye Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 21:21 |
Tamiyanin sitesitinde konu anlatılıyor link aşağıdaki gibi:
Link Ancak size tavsiyem öncelikle mat zemine uygulamanız. Yumuşak bir fırçayla yada kendi aparatıyla pigmentleri sürün, sonra sabitlemek için trupentine ile yıkayın. Böylece pigmentler sabitlenecek. Yüzey enamel boya ise alkol kullanın. Sitede acrilic tinner önerilmiş. Bir kaç renk birden kullanmak istiyorsanız, önce açık rengten başlayıp koyuya doğru gidin. Ama herseferinde bir renk kullanın. Zamanla tecrübe kazandıkca renkleri karıştırabilirsiniz. Bu set yerine ben size mig pigmentlerini öneririm. Çok daha fazla renk seceneği var. Arıca toz halinde olduklarından daha kolay kullanımı var, yani istediğiniz kadar istediğiniz bölgelere kullanabilirsiniz. Kolay gelsin, Düzenleyen Farhad |
|
YODA
Üye Kayıt Tarihi: 20/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2006 Saat 23:02 |
çin malı makyaj malzemelerini şiddetle tavsiye ederim...sonuç tatmin edici olurken bir yandanda cebinizden 1-2 YTL çıkıyor renk başına....
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2006 Saat 23:35 |
Kuru pastelin nesi varmış ki ...:)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |