Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Off-Topic
 Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic
Mesaj icon Konu: ESKİŞEHİR Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
lterlemez
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 303
Alıntı lterlemez Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 08:29
Orjinalini yazan: lterlemez

Bir başlangıç olarak, A.Ü. Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nda yer alan klüplerle iletişim kurulabilir ve siteye çalışmalarını sunan arkadaşla bir sergi düzenlenerek ilginin düzeyi ölçülebilir.
Adriano Guisebbe Lentini
IP
pilotcuk
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1228
Alıntı pilotcuk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 08:43
Bu klüpler bildiğim kadarıyla radio kontrollü modellerle uğraşıyorlar.Bunun yanında eğer bir sergi düzenlenirse ve bu sergi de radio modeller katılabilirse katılım da hiç bir sorun olmaz diyebilirim.zira eskişehir de bu RC le ilgili eskişehir havacılık klübü(eshavk) var.iletişimde sorun olmaz diye düşünüyorum.
I feel the need The Need for Speed...
IP
volchanick
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 44
Alıntı volchanick Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 10:13
Vallaha melih bundan önceki yazında karamsar davranmışsın bence 7 -8-10 muhabbeti değil modelci sayısını eskişehirde nasıl yükseltebiliriz. Benim ticaretten çok amacım bu inşallahta düşündüğüm gibi olur.Senden bir eskişehirli olarak bana tanıtım anlamında yardımcı olmanı isteyecem. OK BAKTIK OLMUYOR ELİMİZDEKİ BÜTÜN MODELLERİ KENDİM
İZ YAPARIZ.    :)
IP
Karakancalos
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 28
Alıntı Karakancalos Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09/10/2006 Saat 17:44
Aslında yeterli hacim ve teçhizat varsa toparlanıp öğrenmek ve öğretmek amaçlı atölye günleri gibi birşey yapılabilir. Hem muhabbet yüzyüze tanışma ortamı sağlanır, hem bilgi alışverişi olur, tecrübeye tecrübe katılır...
IP
pilotcuk
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1228
Alıntı pilotcuk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 01:52
Orjinalini yazan: volchanick

Vallaha melih bundan önceki yazında karamsar davranmışsın bence 7 -8-10 muhabbeti değil modelci sayısını eskişehirde nasıl yükseltebiliriz. Benim ticaretten çok amacım bu inşallahta düşündüğüm gibi olur.Senden bir eskişehirli olarak bana tanıtım anlamında yardımcı olmanı isteyecem. OK BAKTIK OLMUYOR ELİMİZDEKİ BÜTÜN MODELLERİ KENDİM
İZ YAPARIZ.    :)

karamsar davranmam sadece eskişehir de gözlemlediğim modelcilik faliyetleri üzerine volkan abi.Sergi ydi tanıtım dı ne olursa sonuna kadar arkandayım ondan hiç şüphen olmasın.Ama bu benim fikrim.Umarım iyi bir faliyet olur.böyle bir mağazanın açılması farklı modelcilerle aynı ortamda tanışabileceğimiz bir ortam olur.nedeni eminim bi çok tanımadığımız modelci böyle bir dükkanın açıldığını öğrenince mutlak uğrayacaktır...
I feel the need The Need for Speed...
IP
sniper
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 161
Alıntı sniper Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 02:25
Başlangıçta zor olabilir ama internet ile duyuru yapılıp satışa bu şekilde de devam edilirse bu işten parada kazanılabilinir aslında. Şehir içinde alışveriş yapmak benim işime gelir gerçekten. Ayrıca ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden de size havacılık kolunda bulunan arkadaşları tespit edip yönlendirmeye çalışırım. Aynı şekilde Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık bölümü içinde birşey yapılabilir. Orada çılşan arkadaşlara danışmak gerekir.
Murat YA?AN

Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere
IP
impreza
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 134
Alıntı impreza Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 10:57
arkadas siz sergiyi kurun ben elimdeki tüm wrc lerle emrinizdeyim. hatta bana deyin ki engin kardeş acilen modele ihtiyacımız var stoklarım dolu sizi wrc ye bogarım.
volkan bu konuda en büyük destekçinim unutma.
kalkındıralım sehrimizi arkadas ole heykelle, tramvayla olacak iş değil bu.
hatta yeni dogan cocuklarımızın kulagına model model diye fısıldayıp onlara bu sevgiyi aşılayalım :)))
hepimiz istiyoruz bu konuda gelişmeyi ama bu 3-5 kişiyle de olacak iş değil. birlikte el ele omuz omuza. haydiiin kardaslarrr. yürüyün kim tutar bizi.
impreza
watashi wa Toruko-jin desu

IP
lterlemez
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 303
Alıntı lterlemez Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 22:49
Birde Türk Hava Kurumu ve Havacılık Müze'si ile görüşülebilir (ayrıca müzeninde hatırlatılmasında yardımcı olunur, en son gittiğimde burada F-16 Savaşan Şahin modelleri satılıyordu ve pilot kabininde fotoğraf çektirilebiliniyordu), eğer bir sergi ile başlanmak istenirse. En azından onların da katkısı sağlanarak belki ilgi çekme etkeni arttırılabilir.

Düzenleyen lterlemez
Adriano Guisebbe Lentini
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma