Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Off-Topic
 Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic
Mesaj icon Konu: mp3-mp4 player Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Atilla Sülün
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 579
Alıntı Atilla Sülün Cevaplabullet Konu: mp3-mp4 player
    Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 05:37
aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz? ya da bu fiyatlarda, aynı özelliklerde alternatif olarak önerebileceğiniz bir şey var mı?

Piranha
IP
saral100
Üye
Üye

Gönderilenler: 1029
Alıntı saral100 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 09:21
Bu alet tamamen IPOD Nano'nun takliti gibi geldi bana...
IP
pilotcuk
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1228
Alıntı pilotcuk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 09:34
Sabri abi katılıyorum.Hatta bugün arkadaşa aldık aynısından.İnternet üzerinden.Bunun nano dan farkı ipot da mp-3 leri ipodun kendi formatına çevirip atıyormuşsnuz fakat bunda direk mp-3 olarak atabiliyormuşsnuz.Arkadaş da merak da ne çıkıcak diye...
I feel the need The Need for Speed...
IP
shaw
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 513
Alıntı shaw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 14:36
Creative bakın derim ben, hem paranızın karşılığını alırsınız hem içinizde kuşku kalmaz nası bir cihaz diye.
Bu aralar Bimeks mağazalarında Creative Zen mp3 çalarlar da kampanya var hem ipod tan daha iyi ve daha üstün özellikleri var, illa zen olması şart değil creative mp3 çalar konusunda güvenilir. Diğer modelleri de olur.
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
IP
Atilla Sülün
Üye
Üye
Simge

Alıntı Atilla Sülün Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 19:08
aslında creative zen visionlar çok güzel ama çok pahalı. daha önce de tanınmamış bir marka mp3 çalar aldım ve sonuç malum. o yüzden sizlere de bir sorayım dedim. teşekkürler.
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 21:26
Selamlar,

Atilla Bey, ben de size Creative önereceğim, neden derseniz:

- Elektronik forumlarında bilip bilmeden pek çok insan aşık atar ama, aslen I-pod teknolojisinin bir kısmı Creative'den yürütmedir. İnsanlar Creative'nin aletlerine bakıp "Eeeh I-Poddan yürütmüş üstelik çirkin" derler, çünkü I-pod reklam işini abartırken Creative bu yönde kastırmadı. Ama teknolojik olarak bile doğru biliyorsan işin başı Creative, touchpad olayını da MP3 player işine ilk onlar soktu diye bilgilendim.

- Creative genelde yolda bırakmaz ve daha sağlamdır diye düşünüyorum. Arkadaşlarım deli paralar döküp I-Pod aldı 5 GB, ben aynı paralara 40 GB Creative Zen Touch aldım. I-pod genelde bir iki kazara düşürmede bozuldu, servis vermiyorlar veya siz almıyorsunuz çünkü ortaya çıkarttıkları rakamlar dudak uçuklatıcı. Kardeşimse (ne kadar "gergedan ruhlu" olduğunu tanıyanlar bilir) Creative Zen Touch malını duvara patlattı kazara (kulaklık boynunda takılıyken aniden ayağa kalkıp döndü, masanın üzerindeki alet de çekiç atma sporu yaptı), alet biraz sorunla da olsa çalışmaya devam etti. Sonrasında teknik servis aradığımızda ise gayet ilgilendiler, aldığımız yere götürdük ve orası teknik servise iletti, 1 hafta sonra tamir edilip geri geldi. Kardeşimin sonraki düşürme, kola dökme, üstüne basma gibi barbar eylemlerine rağmen alet direnerek çalışmaya devam ediyor ve sesinde henüz sorun yok, bu eylemler sırasında bozulan Touch Pad kısmı için tamire gidip yine 1 haftada döndü ve yine gayet iyi servis aldık. Ses olarak da gayet beğeniyorum Creative'i, zaten adamların asıl işi o.
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
YODA
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 201
Alıntı YODA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 23:25
I-Pod un belkide en belirgin artısı ses güçlendirici IC sinin daha başarılı sonuçlar vermesi. Bunuda ancak ensturmental müzikler dinlerken bariz olarak anlayabilirsiniz.
Diğer playerlar ancak fiyat-performans oranlaması yapılınca I-pod u geçebiliyorlar. Yoksa kendine has çok güzel artıları mevcut I-Pod'un.
IP
desert-rat
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 297
Alıntı desert-rat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/10/2006 Saat 23:47
Bazan tanınmamış markalardanda çok iyi ürünler çıkabiliyor kaldıki creativ artık iyice tanınmış bir marka olamya başladı ayrıca ses sistemleride gayet iyi.Ben bilgisayarımda dahi ondan kullanıyorum ve çokta memnunun. Ayrıca Mp3 konusunda bizde pek tanınmamasına rağmen avrupada çok tutulan bir marka olan Elta yı da değerlendirmenizi öneririm bende ondan gettirtim hem fiyat olarak çok iyi hemde kalite olarak , kullanımı da çok rahat. Ayrıca içerisinden birde Türkçe kullanma kılavuzu çıkıyor. Rasgele...
4 EVR COOL
IP
Atilla Sülün
Üye
Üye
Simge

Alıntı Atilla Sülün Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/10/2006 Saat 23:59
arkadaşlar öneriler için teşekkürler ama sadece işin mp3 yönünü ele almışsınız. bir de mp4 kısmı var. ben video oynatabilen bir cihaz da istiyorum aynı zamanda. pilotcuk arkadaşın aldığı üründen memnun mu? herhangi olumsuz bir durum olursa beni de haberdar ederseniz sevinirim.
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1559
Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 03:14
para konusunun önemli olmadığını varsayarak kesin bildiğimi sizinle paylaşayım..

piyasadaki en kaliteli cihazlar cowon iaudio lardır.video özelliğide vardır.

benim avatarımda görülen cihaz rio karma dır.video oynatmaz ama gelmiş geşmiş en iyi cihazlardan biridir.ben hala kullanıyorum daha iyi ses kalitesi olan başka bir cihaz yok.hepsini dinledim.ne yazıkki rio firması iflas etti artık üretilmiyor.ipodun amerikan pazarlama mucizesinden başka bişey olmadığı kanaatindeyim.

saydığım cihazları kimse tanımaz çünkü buralara getirip satması kar ettirmiyceği için kimse getirmemiştir tanıtmamıştır bu yüzdende tanınmazlar.

ben sabit diskli modellerle ilgilendiğim için iaudio x5 diyorum.fakat daha ufak ve daha ucuz cihazlarıda var.

sanırım D&R getirtiyor ordan bir bakın.ama yinede yurtdışından getirtmek daha iyi olacaktır.

Düzenleyen Burak
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1559
Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 03:19
Orjinalini yazan: Emroglan

Selamlar,

Atilla Bey, ben de size Creative önereceğim, neden derseniz:

- Elektronik forumlarında bilip bilmeden pek çok insan aşık atar ama, aslen I-pod teknolojisinin bir kısmı Creative'den yürütmedir. İnsanlar Creative'nin aletlerine bakıp "Eeeh I-Poddan yürütmüş üstelik çirkin" derler, çünkü I-pod reklam işini abartırken Creative bu yönde kastırmadı. Ama teknolojik olarak bile doğru biliyorsan işin başı Creative, touchpad olayını da MP3 player işine ilk onlar soktu diye bilgilendim.

- Creative genelde yolda bırakmaz ve daha sağlamdır diye düşünüyorum. Arkadaşlarım deli paralar döküp I-Pod aldı 5 GB, ben aynı paralara 40 GB Creative Zen Touch aldım. I-pod genelde bir iki kazara düşürmede bozuldu, servis vermiyorlar veya siz almıyorsunuz çünkü ortaya çıkarttıkları rakamlar dudak uçuklatıcı. Kardeşimse (ne kadar "gergedan ruhlu" olduğunu tanıyanlar bilir) Creative Zen Touch malını duvara patlattı kazara (kulaklık boynunda takılıyken aniden ayağa kalkıp döndü, masanın üzerindeki alet de çekiç atma sporu yaptı), alet biraz sorunla da olsa çalışmaya devam etti. Sonrasında teknik servis aradığımızda ise gayet ilgilendiler, aldığımız yere götürdük ve orası teknik servise iletti, 1 hafta sonra tamir edilip geri geldi. Kardeşimin sonraki düşürme, kola dökme, üstüne basma gibi barbar eylemlerine rağmen alet direnerek çalışmaya devam ediyor ve sesinde henüz sorun yok, bu eylemler sırasında bozulan Touch Pad kısmı için tamire gidip yine 1 haftada döndü ve yine gayet iyi servis aldık. Ses olarak da gayet beğeniyorum Creative'i, zaten adamların asıl işi o.

hiç düşürmemeyi denesek:)şayet ben benimkini düşürmedim 1 sene oldu:)yani üstünde çıkıp tepinince birşey olmuyor en iyisi alalım diye bir mantık elektronik eşyalarda ne kadar doğrudur acaba:)))

creative kesinlikle önermem..:) sebep düşük ses çıkışı hantal cihazlar düşük pil ömrü kullanışsız menüler vsvs
IP
EmrahR
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 178
Alıntı EmrahR Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 03:38
Orjinalini yazan: Atilla Sülün

aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz? ya da bu fiyatlarda, aynı özelliklerde alternatif olarak önerebileceğiniz bir şey var mı?

Piranha

Bu ürünün (Piranha) ses kalitesi iyi değil, bilginize... Ben Creative 40 GB Zen Xtra kullanıyorum ama çok büyük olduğu için memnun değilim, mp4 oynatacak bir ürün alacaksanız biraz daha kaliteli ürünlere yönelmenizde fayda var. Lakin fiyatlar da önemli tabi. Ancak bu ürünü de alsanız yine para vermiş olacaksınız, hangi ürünü alırsanız alın verdiğiniz az bir meblağ da olsa paranız boşa gitmemeli, sevgiler.
IP
mk_ozkir
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 296
Alıntı mk_ozkir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 03:51
1Gb sony mp4 playerin taklitleri varmıs 80-90 ytlye onlara içindeki programla çok fazla oynamayınca (daha yenisi daha bilmemnesi gibi bi tutkunuz yoksa) sorun cıkartmıyo dediler
IP
Atilla Sülün
Üye
Üye
Simge

Alıntı Atilla Sülün Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 06:35
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. daha önce bu konuda bir gol yediğim için zaten sizlere danıştım. bu sonylerin orjinalleri nasıl acaba? link falan verebilir misiniz?
IP
mk_ozkir
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 296
Alıntı mk_ozkir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 07:35
orjinalleri konusunda bi fikrim yok.

bi arkadasım asağıdakinin 1gb lığını aldı (150ytl) memnun markası falan yok ama sorun yasamadı hiç

http://urun.gittigidiyor.com/2-GB-MP3-MP4-DISARI-SES-VEREN-M ODEL_W0QQidZZ2776572
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide