![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sinBAD
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/10/2006 Saat 05:19 |
Herkese merhaba,
Son bir kac gundur hobici.com a girmeye calısıyorum ama sayfa acılmıyor daha oncede site guncellenmekte yazıyordu,ne olup bittigi hakkında fikri olan var mı.Birde aynı sorunu hobbytime da yaşıyorum plastik modelleri seçtiğimde aradıgınız sayfa bulunmamaktadır diye hata yazısı ile karşılasıyorum. Cok soru sordum biliyorum ama bu sonuncusu ;) bu siteler ve luckymodel dışında internetten urun alabileceğim siteler biliyor musunuz (AFV figur ve diorama oncellikli) Yardımlar için cok tesekkurler herkese iyi haftasonları ve iyi maketler. |
|
![]() |
|
wolf1
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
![]() ![]() ![]() |
El değiştirdiğinden dolayı kapalı olduğunu biliyorum
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili arkadaşım.site yönetimi burdan reklam olayına yasak getirmiş olmasına rağmn dilerim sana site ismi vermemi hoş karşılarlar..
Yerli sitelerden hobikolik.com,weblebi.com ,modelizmo.com'dan alışveriş yapabilirisin. Yabancılardan da jadarhobby,terrahobby,hlj gibi uygun siteler olmakla beraber,squadron,greatmodels.com gibi oldukça kaliteli siteler mevcut. Eger pe,decal türünden özel şeyler arıyorsan hannants.co.uk'a bakabilirsin. Amma velakin şu bir gerçek ki;hiç bir şey dükkandan alış veriş yapmaya benzemiyor maalesef.. Düzenleyen FIREMAN |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |