Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: fujimi mitsubishi evo 3 gsr | |
Yazar | Mesaj |
Arvid
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Konu: fujimi mitsubishi evo 3 gsr Gönderim Zamanı: 06/10/2006 Saat 07:28 |
yeni başlanılan 2 kat boya atılmış modelim:)
model mitsubishi evo 3 gsr fujiminin 1/24 ölçekli bir modeli çok isteyerek aldım ama kutuyu açınca biraz hayalkırıklığına uğradım...çünkü resmen kep kalıbı yanlış...yani ölçüler yanlış alınıp hazırlanmış kalıp resmen...normalde çıplak gözle de gördüğüm bu modelin yan kesiti dümdüz gitmektedir.hatta modelin kutusunda bile öyle ama içinden çıkan kep resmen tempra kıçlı tabir edebileceğimiz evo 4 ve sonrası modellere benzemiş...ama neyse yapacağız göreceğiz sonunda nasıl olacak... fujimi; olmadı...:) hatta kutuyu da koyayım da yan paneller arkaya doğru gittikçe normalde nasıl olması gerektiğini görün:) |
|
Blackbird
Üye Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Gönderim Zamanı: 15/10/2006 Saat 21:50 |
evet yüksek miktarda kalıp hatası var galiba :D
kitiniz güzel gözüküyor çok temiz ve çok kaliteli bir çalışma olmuş ellerinize sağlık(finişini bekliyoruk:D) |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |