Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Kompesör ve airbrush için tavsiye( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
Berko
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Konu: Kompesör ve airbrush için tavsiye Gönderim Zamanı: 02/10/2006 Saat 22:46 |
Sevgili modelci dostlar
forumda bircok yazı olmasına ragmen anlama kıtlıgımdanmıdır bilinmez ne alacagımı bilemez durumdayım.Sprey boyalarla bu işin olmıcanı anladıktan sonra kompsesor ve airbrush almaya karar verdim.Kompresoru kendim yaptırmak veya sanayiden almak istedigimden airbrushlar için kullanılan kompresörlerin teknik ozzelliklerini bilmiorum bu konuda bana yardım edebilirmisiniz? ve ben tamamen yolcu ucagı yapıyorum gloss boya kullandıgımdan ne marka airbrush veya tabanca önerirsiniz?ozellikle emanel ve akrilik boya kullanmam sorun yaratırmı?cunku yaptıgım yolcu ucaklarında renk bulma sorunları yaşıorum.cevaplarınızı beklicem şimdiden teşekkürler |
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2006 Saat 00:31 |
Forumumuzun Sıkça Sorulan Sorular bölümünü ziyaret ediniz. Orada tepede bulunan başlıkları göster seçeneğinden "Hepsi"ni seçiniz. Yenilenen bölümde aradığınız tüm sorulara cevapları bulacaksınız.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |