Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Yatiyorum sanmayin | |
Yazar | Mesaj |
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Konu: Yatiyorum sanmayin Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 06:39 |
Araya bilimum araba yarislari, ortak proceler, yarismalar girdi ama benim tomofil macerasi devam ediyor..
Hatirlatma yapalim. Solda saga Jag, Bemeve ve Çezum: Aha bu da silver astarli sekilleri: Bu asamadan sonra gencleri boyaya almis, kah yere dusurmus, kah boyarken patlamistik. Devam ediyorus... |
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 06:41 |
Bir kac sefer inatla yere dusurdugum Jaguara atmaya calistigim pearl white ile basedemeyecegimi anlayip renk degistirdim (Stinca'yi seviyoruz tabe) :
Saga donnn: Çezum profilden yakisikliymis, benim icin muhim degil, zira ben sadece jantlarini seviyorum |
|
USS Enterprise
Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 06:44 |
Aha cezaevi fotosu gibi bu da soldan:
Arabalar selulozik oto boyasi ile boyandilar. Ucuz, parlak finişe musait ama kullanimi zor boyalar gibi geldi bana ama hepi topu 3-4 yerde kullandigim icin cok da emin degilim. Jagurdaki renk farkli gibi duruyor zira pearl white'i cikarinca beyaz astar attimdi: Sola donnn: Bemeve'ye ne oldu diye sormayin, bir baska topikte aciklayacam. Zaten guzel olmamisti serefsiz Her turlu yorum ve elestiriyi beklerim. Yikici elestiri yapacak olanlara boyumun 1,84, kilomun ise 120 civarlarinda oldugunu hatirlatirim Düzenleyen USS Enterprise |
|
borakaraca
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 07:00 |
abi ne bulduysan boyamıssın maviye
bu mavi tanıdık geldi :)) |
|
USS Enterprise
Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 07:05 |
Tabii tabii ta kendisi
Bemeve farkli, Jag ve çezum farkli bir mavi, ki belli oluyordur resimlerden, niye tekrar yazdim bilmiyorum |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 07:51 |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
Her turlu yorum ve elestiriyi beklerim. Yikici elestiri yapacak olanlara boyumun 1,84, kilomun ise 120 civarlarinda oldugunu hatirlatirim Boyun da kilon da benden fazla ama sen İstanbul'da, ben Ankara'da!!!! Benim de yaşım fazla, sen bana zaten el kaldırama!! Yani mavi boya illa da batıyor muydu da hepsine toplama kampı üniforması gibi dayanıp gittin? Bence o BMW de olan, ilahi adaletin bir tecellisi. Tesviye edip adam gibi bir renge boyamadan diğer boya işlerin da ters gidecek! UGH! Gamlı Baykuş'un sözü!! Seninki şeye benzedi; hani Henry Ford zamanında arabalar istenilen renkte sipariş edilebiliyormuş; siyah olmak şartı ile!! |
|
rudder
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
Gönderim Zamanı: 12/10/2005 Saat 08:11 |
Henry Ford zamanında arabalar istenilen renkte sipariş edilebiliyormuş; siyah olmak şartı ile!!
|
|
Iyi Modeller
Ahmet |
|
USS Enterprise
Gönderim Zamanı: 13/10/2005 Saat 02:17 |
Abi ben de mavi olmak kaydiyle her turlu araba yaparim, nedir yani ?
Abi mavi boya batmiyordu da elimde yarim kilo daha var, daha cook mavi model izleticem insaallah |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2005 Saat 05:00 |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
Abi ben de mavi olmak kaydiyle her turlu araba yaparim, nedir yani ? Abi mavi boya batmiyordu da elimde yarim kilo daha var, daha cook mavi model izleticem insaallah Olsun, sen yap ta isterse mavi olsun! Zevkle izleriz... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |