Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: PM Türk Hava Kuvvetleri F-5B | |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Konu: PM Türk Hava Kuvvetleri F-5B Gönderim Zamanı: 01/10/2006 Saat 03:54 |
kutudan çıktığı gibi bitirildi:p
yaparken çok keyif aldım umarım sizde bakarken alırsınız. elimde renk olarak ne varsa onu kullandım.olduğu kadar. 2 günde yaptım bitirdim.puti isteyen yerleri çok oldu.detay yok gibi bişey.kanopiyi zımparalarken çatlattım kalıp izi gibi oldu. yüzeyi çok iyi parlatmama ve microset microsol de kullanmama rağmen dekaller yapışmamakta ve parlamakta ısrar etti.sağlık olsun sonuçta bu çıktı ortaya. sevimli bir kit herkese tavsiye ederim:) iyi modeller! |
|
Blackbird
Üye Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Gönderim Zamanı: 01/10/2006 Saat 04:56 |
olsun olsun ... süper gözüküyor kanopide bir şey göremedim çok çok iyi olmuş :)Böyle kötü bir kiti adam etmek marifet ister bence :).......
Düzenleyen Blackbird |
|
ice77
Üye Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
Gönderim Zamanı: 01/10/2006 Saat 05:23 |
evet gerçekten ciddi bir çalışma olmuş ellerine sağlık kardeşim ben pekde anlamasamda anlamadığım halde güzel olmuş diyorum ama gerçekten çok güzel bir çalışma çıkartmışsın ellerine sağlık...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |