![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
cok guzel elinize saglık. PM teknolojisi, dekal problemi vs. ye ragmen cok basarılı.
Orjinalini yazan: pilotcuk
şu kiti sırf dekalleri için alacağım ama piyasada bir F-5 A kiti bulabilsem. benim de aynı dusuncem var. bulabildigim sadece italerinin f5-a sı var ne kdar iş gorur bilmem.Sanırım bir de hellerin var ama a-b hatırlamıyorum. Bir de kanopi işini bende anlamadım. sanırım soyle demem gerekiyor: ?? :) |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar,
1/72'de piyasadaki en iyi F-5 kiti eski Esci kalıplı, halen Italeri tarafından çıkartılan modeldir. İçe detay, size hem F-5A, hem de NF-5A yapma imkanı sunar. Esci'nin diğer modelleri arasında içe detay RF-5A (F-5'in burnunda kamera bulunan keşif modeli) ile Revell ile yeniden basılan iki kişilik eğitim modeli F-5B de bulunmaktadır. Bence 1980'lerde ortaya çıkan içe detay kitlerin tek sorunu dekal kokpite sahip olmalarıdır. Biraz detaylandırma ile çok hoş modeller ortaya çıkabilir. Bir başka hikaye ise bazı arkadaşların Esci F-5'lere göre yeni baskıların gerek Italeri, gerekse de Revell'de sert plastiğe sahip olduklarını iddia etmesi... İyi modeller, Tolga |
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
1/72'de piyasadaki en iyi F-5 kiti eski Esci kalıplı, halen Italeri tarafından çıkartılan modeldir. İçe detay, size hem F-5A, hem de NF-5A yapma imkanı sunar. RF-5' de yapılabiliyor bu kitle. Düzenleyen HYAMAN |
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Bende hem Esci, hem de Revell F-5B var. 1/72 olarak bulunabilecek tek modeller bunlar zaten. Matchbox'ta da var ama el sürülmemeli. Revell'in çıkartmış olduğunda ilave olarak Esci'den çıkmayan kanat altı yakıt tankları da çıkıyor. Ama bence plastik olarak farkları var. Bence de Esci sert plastik ama neticede kalıp olarak aynı modeller. Yalnızca İtaleri F-5A bulmak biraz zor. Nedeni malum. Ama yurtdışı sitelerde ucuz bir kit. Luckymodel'de shipping dahil 14 dolara geliyor yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Kitin bütün kanopisi tek parçaydı hakkatten :)
Ama yinede kanopinin arkasında tuhaf bir yükseklik farkı var!Bende açılıp kapanan kanopi kısmının (kanopinin iki parça olacağı fikriyle tabi) ön tarafı arkaya gelicek şekilde yapıştırıldığı fikrine kapıldım. |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Keşifçi
Ama yinede kanopinin arkasında tuhaf bir yükseklik farkı var! evet biraz yükseklik farkı var, bu konuda şimdilik yapabileceğim bir şey yok, belki kanopi kesilerek yüksekliği biraz azaltılabilirdi ama göze alamadım açıkçası... |
|
![]() |
|
ortis
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/09/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: shaw
Evet decallerle iyi boğuşmuş olmalısınız :) bende yapmıştım bu modelden cahiliye dönemimde, gerçekten güzel toplamışsınız kiti:) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |