![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/09/2006 Saat 08:18 |
Acemilik dönemini geride bıraktığım maket bu oldu sanırım, bi kaç ufak hata var, resim kalitesi de biraz düşük ama artık affola:) beğenmeniz dileğiyle..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Bu kiti, hakikaten çok güzel toplamışsınız. Elinize sağlık. Decalleri yapıştırırken bir problem yaşadınız mı?
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Evet decallerle iyi boğuşmuş olmalısınız :) bende yapmıştım bu modelden cahiliye dönemimde, gerçekten güzel toplamışsınız kiti:)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Decaller beni inanın "ağlattı". Alttaki kartal figürünü, burnu vs.. decalden kestiğim şablon ile boyayarak yapmak zorunda kaldım..
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Onur
Decaller beni inanın "ağlattı". Alttaki kartal figürünü, burnu vs.. decalden kestiğim şablon ile boyayarak yapmak zorunda kaldım.. en güzelini yapmışın, benim decaller elimde kalmıştı :) |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Alttaki "kartal" olmuş ya,gerisi olmasa da olur:)Elinize sağlık.
|
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık... Fırça ile mi boyadın ?
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş ellerinize sağlık.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Şimdi Onur bir uygulama da Esci kalıp Italeri'nin 1/72 güzel F-5'ine yapar :P)
Gayet güzel. Ellerine sağlık. Umarız İstanbul Müze yarışmasında görürüz... Selamlar, Tolga |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
ayıptır söylemesi daha 9 yaşımdayken yapmıştım bu kiti :)
ağlamıştım sanırım o kadar berbat decalleri vardı ki.Siz hakikaten çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık valla :) |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Muratti
Eline sağlık... Fırça ile mi boyadın ? "Tamiya basic air compressor w/airbrush" seti ile.. ![]() |
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Anladım... Boya biraz kalın gibi geldi gözüme de... Herhalde verniği iyi parlasın dolgunca attın...
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
şu kiti sırf dekalleri için alacağım ama piyasada bir F-5 A kiti bulabilsem.Bir de işçiliğiniz güzel gerçekten.flaplar eleronlar falan kesilmiş biçilmiş.İyi olmuş gerçtekten.Ellerinize sağlık... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş ellerine sağlık
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Decal çalışmanız şahane ama,kanopi camını 180 derece ters yapıştırmışsınız!
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Keşifçi
Decal çalışmanız şahane ama,kanopi camını 180 derece ters yapıştırmışsınız! ?? |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: İdris
Orjinalini yazan: Keşifçi
Decal çalışmanız şahane ama,kanopi camını 180 derece ters yapıştırmışsınız! ?? bence de; ?? |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |