![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yok yok, decali yapıştırmasanız yeterli :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize saglik..
AFVlerde parlak vernik bir tek dekal uygulamasindan önce, dekal gelecek yere yapilir.. Normalde bitmis araca mat vernik uygulanir.. Paril paril parlayan bir askeri kara araci pek gercekci olmasa gerek ;) |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Yok kirletme yaptıktan sonra mat vernik atacağım üstüne
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
İşte budur hocam... Bizim M4 de emekleme vaziyetlerinde sıralamaya başladı... Yakında yürüyecek... Ekte bi kabası (paletler dry fit henüz) bulunmaktadır. Arz olunur efem :)
Notlar: 1- 50 cal. karartılacak, mermiler 000 ile metal coat uç ve bronze kovan ile şereflendirilecek. 2- Kürek vs sapları kuruduktan sonra kahve ile damarlanırılacak. 3- Son vernik atılacak. Alet pasifik kumsallarında çamur bulup da batamayacağı için kirletme vs yok. Sadece denizin etkisiyle biraz pas kusmuş gibi kahve wash attım road wheel' lere. Taret koruma için kullanılan palet parçacıklarını koymamaya karar verdim. Sadece spare rackleri monte ettim. Neyse maket artık oynama aşamasında. Bu arada ışık niyeyse olive drabi haki gibi vermiş...??? EDIT : Özür...Resimler fazla büyük kaçmıştı... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Muratti |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
öncelikle elinize saglik... resimlerden gordugum sanirim parlak vernik cok hakim.. biraz matlasmasi tozpastel ve yagli boya ile eskitilince gerceklesecektir.. birde araci 21. panzer tumenine ait yaptiniz sanirim.. ancak bu tumen afrika korps ta yer aldig, atmis oldugunuz dark yelow afrikada kullanilmiyor.. afrika icin ayri bir sari renk var tamiya karsiligi desert yellow olarak geciyor.. bunu sadece detay olarak belirtiyorum.. keza maketiniz gayet basarili.. tabi urettikce dikkat edilecek hususlar var ve maketi yapmadan once nerede nezaman savastigi konusunda ufak bir bilgi arastirmasi.. maketcilginizi daha keyifli hale getirecektir.. sevgiler.. devamini bekliyoruz..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: grond
Yok kirletme yaptıktan sonra mat vernik atacağım üstüne Tamamen tercih meselesi ama, bence islemi bir adim uzatmissiniz.. Tabi burda nasil bir yikama uygulayacaginizda önemli.. |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
yıkama yaparken enamael boyayı terebentin ile inceltim yıkama sorun olmadı ama mat vernik attıkdan sonra vernik garip bi şekilde tekerlerde beyazlama yaptı bende aracı istediğimden daha fazla camura bulamak zorunda kaldım fotoları birazdan gönderirim
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Eğer vernik sprey ise iyi çalkalanmamış olması böyle bir soruna yol açıyor.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
evet akrilik sprey vernikti casati marka :)
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |