Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Sturmpanzer IV Brummbar sorunu | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: Sturmpanzer IV Brummbar sorunu Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 08:36 |
Bir sonraki projem. Bakalım epey uğraştıracak gibi görünüyor. Sorunları şöyle sıralarsam. Öncelikli olarak sol taraftaki yan zırh taşıyıcıları eritilmiş.
İkinci sorun ise ilk resimden de farkedilebileceği üzere paletler. Zira paletler kopmaya hazır kıvamda. Aynı zamanda erimiş şekilde. Bir diğer olay ise paletler iplikle dikilmişti. İpleri söktüm. Şimdi bu bakımdan görüşlerinizi almak isterim ne yapmalıyım. Tavsiyeleriniz nedir? :) Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 08:42 |
Kit benden geçti, bana da maketle biraz ilgilenip sonra sıkılan bir arkadaşım vermişti. Arkadaş çakmakla savaş hasarı yapmak isteyip işin ölçüsünü "eccük" kaçırmış.
Paletin yenisini bulalım sana, uydururuz bir şekil. O paletten iş çıkmaz. Schurzenleri de bir şekilde uydurmamız lazım, sol taraftaki erime hasarını onarmak gerekli. Tepedeki kapağı da sök bence. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 08:54 |
Hit almis, dagilmis ve terk edilmis bir arac olarak düsünsen?
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 10:32 |
Getirde bi yakından bakalım.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |