![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/09/2006 Saat 04:54 |
Herkese Selamlar,
Bir süre önce yaptığım ve şu konu başlığında görebileceğiniz Panzerwerfer 42 aracına, burada ve Armorama'daki palet uyarılarını gözönüne alarak müdahale ettim. İlk olarak Terra Hobbies'den (Kaan çok sağol) Armorama'daki birinin tavsiyesi üzerine Master Box Ltd. firmasından panzer 1 ve türevlerine uyumlu bakla palet getirttim. Set 2 çerçeve, her birinde 104 adet bakla var, toplamda 208 bakla. DÜZELTME: Ben bir tarafa sadece 76 bakla kullanmışım, yani 28 tanesi artmış (Tabii Panzer 1'lerin paletleri sanırım daha uzun ona uygun vermiş olabilirler). Masterbox Palet Seti Kutusu: ![]() Paletin sarktığı kısımları bulduğum Panzerwerfer ve Maultier (ki ikisi aynı alet sayılır) resimlerinden bakarak yaptım. Yürür aksam yüzünden daima bir parça sarkma oluyor bunlarda, ben madem bu kadar kastım bir şeye benzesin diye fazlaca sarkmış bir iki aracı örnek aldım. (Sarkıklığı konusunda sorun olursa resimleri koyabilirim, şu an copyright neyindir diyerekte koymamayı tercih ettim) Buyrun efendim: ![]() Eğer beğenilirse, diğer tarafını da yapacağım, sonra tozlayıp kirletip bitireceğim. Bu palet setini getirtmek isteyen arkadaşlar olursa, alabilecekleri siteler ve seti nasıl birbirine kolayca ekleyip taktığım konusunda yardımcı olurum. Düzenleyen Emroglan |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
araç harbiden reloaded olmuş.olay budur kardeşim. demek ki gergin olan alman zırhlı araç paletleri bir ingiliz aracı parçalanınca gevşiyormuş :) ...
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Hiç düşünmeden diğer palete de dal!!! derim ben :D
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Güncelleme: Aygün'ün uyarısıyla paletin arka kısmı biraz yükseltildi. Biraz fazla sarkıp tekere yaklaşmış.
![]() Bu hafta mesai yapmazsam diğer paleti de hallederim herhalde. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Evet, düzeltmeyle daha bi hoş olmuş :)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
İlk bakışta biraz fazla sarkmış sanki dedim ama sonra gerçeğinin çeşitli fotoğrafları gördüm, olmuş dedim :).
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Ikinci resimde bence ideal olmus.. Olay budur dedirtiyor.. ;)
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
DÜZELTME: Ben bir tarafa sadece 76 bakla kullanmışım, yani 28 tanesi artmış (Tabii Panzer 1'lerin paletleri sanırım daha uzun ona uygun vermiş olabilirler). Pz 1 "B" modeli "A" modelinden daha uzundur ;). |
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
artanları da araça yedek palet olarak takabilirisin güzel olur güzel olmuş maket :)
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
duzgun ceksene su fotolari canim kardesim... olmus..:)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
duzgun ceksene su fotolari canim kardesim... olmus..:) Öğrettin de biz mi çekmedik? (diye bir ters köşe sitem edeyim) Öbür tarafına da başladım, bugün mesai gece yarısını bulmazsa eve dönüp bitiririm inşallah. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Ben ce olmuş. Hemde gayet başarılı olmuş. Devam derim.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |