![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/09/2006 Saat 01:34 |
Tayyarelere selam AFV'ye devam diyerek daldım Tamiya 1/48 SU-122'ye. Tamiyanın yeni 48 ölçek serisinden yine harika bir kit. Dikkatlice yapıldığında hiçbir sorun çıkmadan kısa sürede toplanıyor.
İlk kat boyası atıldı dekaller yapıştırıldı gölgeleme yapıldı. Sonrası sürpriz olsun. ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Aha, sanırım geçtiğimiz gün sorulan soru ile ilgili bu sürpriz :). Merakla bekliyoruz.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin..
Hangi yesili kullandiniz acep?? |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Lonewolf
Aha, sanırım geçtiğimiz gün sorulan soru ile ilgili bu sürpriz :). Merakla bekliyoruz. Zorunlu iniş yapan Spit'in arkasından kovalayan Me-109'a ateş açan su-122. Ehehehehehe |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Yavaş yavaş proje beliriyor. Yeşil renk mr colorun russian green 1 ve 2 si. Açık renk olan üzerine koyu rengi attım.
Dekal ve sonrasında parlak vernik. Daha üzerine de tamiya beyazı kolonya (hala alkol alacam) ile attım. ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Daha sonra kolonyağına bandırılmış kulak temizleme çubukları ile beyaz boyayı eskittim.
![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
hımmm güzek oldu be yaa :)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
çok tatlı olmuş ellerinize sağlık
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Abi şimdi sen "whitewash" çektin de o Spitfire kara aynen crash landing yapmış, belly açılmış, pervane palleri yamulmuş, pilot amca kafayı dashboard' a geçirmiş bekmezi akmış, yer gök savrulan kara bulaşmış filan...
Hehehe dioyu tahditledin abicim... Şimdi RWY 18' den DCT YAA heavy take off isteyip tırmalıycan...Neticeyi merak ve hevesle bekliyorum... BKK' a Pazar gecesi geçiyorum. Ordan da Salı günü SIN' a gitçem de SIN non stop olunca SQ' dan pass almaya çalışıyor Bahri şu anda... SIN' daki senin referansın adresini PM' lersen sana da 1:48 Soviet tank personnel çekeyim bir set... Bu arada BKK' daki firmadan gelen bir update' de Taylanddaki durum görülüyor. İlginç geldi. Sizlerle paylaşmak istedim... Taylandlının herşeyi gibi darbesi de barışçıl... Ben de M48 ve 60' ların üstünde resim çektircem denk gelirsem... :) |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Kaptanım nefes al yaaa... Bak Ufuk'la yarıştıracam sonunda ona göre.
Su-122 görüp "Bu hangi Sukhoi imiş" diyerek daldım, tankı görmemle beraber "oh tankmış, özüne döndü" diye sevindim. Kolonya meselesini ilginç. Diorama mı olacak? Selamlar, Tolga |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Aletin üzerine biraz da kir pas tabii çamur vs atacağız. Devamı paletler boyasız hala onu sona saklıyorum.
Beğenmenize sevindim. Murat pm atacağım detaylar için. Tolgacan sukhoi de yaparız icabında kuzular evde sotede yatıyor ;) |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |