Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Bizim Yollarımızdan Bir TIR Procesi | |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 09:42 |
Orjinalini yazan: Emroglan
Ceki, gülüp eğleneyim diye tekrar bakıyordum ki, kamyonun ölümcül bir eksiğini farkettim. Memleketim kamyonlarına ilahi itiş gücü veren ve mutlaka gözle görülen bir yere asılan tesbih nerede?!? :) 1/24 ölçekte nasıl yapılır kafa patlatıp bulalım da eksik kalmasın ehehehehe.... İpliğe düğüm atarak, ehehehe sonra düğümler kürdanla tek tek boyanır :D ehehehe |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
pascalpati
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 09:57 |
merhaba, ellerinize saglik, yillar sonra bile hatirlanacak bir model olmus, yillar sonra korkut bey'in sari taksisi ve 64 impala dolmusu ile birlikte anilacagindan eminim. Tekrar ellerinize saglik.
|
|
Ulas Demirdag
|
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 10:36 |
Orjinalini yazan: Muratti
Ceki Hocam, lastiklere beyaz yanak ve fırfırlı kapak göbeğini unutma sakın... Ağbi birde yapabilme imkanı olursa yan ayna üstlerine Michelin in sembolü olan o lastik adamdan yapmak lazım.. |
|
4 EVR COOL
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 12:33 |
Abileri arkadaşlar güzel yorumlarınıza teşekkür ederim. Yüzünüze bir tebessüm verebildiysem ne mutlu bana. Zaten modelin yapılış amacıda buydu. :D
Modeli yaparken aklıma pek çok fikir geldi, ancak bunların sadece bir kısmını uygulayabildim. Mesela Arka tarafa "Elli Elli Yüz, Biz Müslümcüyüz" decali bastım,ancak decal çok kalın ve büyük olduğundan modelin hiç bir yerine oturmadı, malesef çöpe gitti. Müslüm Babanın bir sürü kaset kapağını da bastırmıştım ancak, camlarda yer kalmadı. Ön konsola, Tamiya'nın 1/35 Çiftlik Hayvanları setinden çıan yavru köpeği, kafasıyla gövdesi arasına ufak bir yay takarak, yerleştrecektim. Bubble head modeli:) Malesef o set kalmamış. Ön camın tepesinden püsküller sarkıtacaktım. Bütün uğraşlarıma rağmen Püskül görünümünü yakalayamadım. Modelin kutusundan Tır'ın tepesine yerleştirmek üzere, Michelin'in sembolü olan Lastik adam çıkıyor. Ancak biraz fazla büyük olduğundan çok orantısız duruyordu, bende iptal ettim. Arka taraftaki cep telefonu tamamen sallamadır.:) Aman arayıp da sahibini rahatsız etmeyin :) Aracın tavanını yapıştırmadım. Herhangi bir detay ekleyebilmek kolay olsun diye. Verdiğiniz fikirler her an model üzerinde uygulanabilir. Bir de şu kirletme işini tadında yapabilirsem rahatlayacam. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 19:58 |
Tespiiiiiiik! :)
Köpeği yapmak konusunda azimliysen ben bulurum sana o Livestock setini bir yerlerde kazıp, ister misin? Yalnız fazla büyük kaçmasın? Benim en büyük fantazim buradaki kamyonları fotoğraflamak (aralarında inanılmaz olanları var), ama kamyoncu abiler "Yiğeenim napıyon lan sen, ge bakiim buraya hüleeeen" der diye korkuyorum. Örneğin tam dioramalık bir TIR çekici tam arka sokağımıza parkediyor, sahibi de Kadir İnanır! (Adam inanılmaz benziyor, benzerliğinin de farkında, deri ceket beyaz ince atkı falan takılıyor abim, ben ilk adamı kamyondan inerken gördüğümde afallamıştım). |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 20:54 |
Orjinalini yazan: pilotcuk
Abi bu arada çok pis gaza geldim.Dedem eski kamyoncu olur da.Roket Bünyat:D:DAcaba BMC TM140 ı nerden buluruz:D:D:D:D Melih o modeli biraz zor bulursun ama biraz beklersen bizim proje belki fabrikasyon olabilir.Arada sana da bir model çıkabilir. Ceki tekrar tebrikler.Çok iyi gidiyor..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 21:41 |
Sabah sabah iyi geldi bu!
Mitchlen lastik adam italeri aksesuar setinde de vardı.Ama onun modası geçmiştir herhalde.Ben ne zamandır kamyonlarda görmüyorum onu. |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2006 Saat 22:30 |
Elinize saglik, cok iyi görünüyor, kirlanedikten sonra daha da iyi olacaktir ;)
|
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 17/09/2006 Saat 00:22 |
CD astın mı? "Hani radarı aldatıyo abey" diyolar ya...
Bizim servis midibüslerinden birinde Macromedia Suite MX 2004 setinin (Dreamweaver, Flash, Freehand, Fontographer vs) CD' sini görünce dandikten bir CD ile takas etmiştim. Şimdi beleşten andığım programlarım var... :D EDIT : Haa bi de unutmadan; Sanayi Çarşısından bulursun reflektör özellikli (fosforlu denen) yapışkan bantları styrrene tabakadan kestiğin uygun üçgenlere yapıştırıp her yere reflektörlü üçgenler geçmen lazım. Düzenleyen Muratti |
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 17/09/2006 Saat 06:56 |
Üstat birde sol çamurluğun üstüne '' Miras Deiğil Alınteri '' yazabilirsen dahada hoş duracak...
Haa birde çok revaşta olan '' Kroyum Ama Para Bende'' vardı ancak arac CLK 500 değil. Finişi merakla bekliyoruz... |
|
4 EVR COOL
|
|
issoo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/06/2006 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 17/09/2006 Saat 08:51 |
abi süpersin helal olsun valla tebrikler
|
|
Zeki Dalgıç
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 23:19 |
Abi be,bu araba resmi plakalı acaba hangi devlet dairesine veya belediyeye bağlı?
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 23:51 |
:) Zeki Bey, baştaki mesajımda da dediğim gibi plakaları bizim memleket plakasına çevireceğim. Şimdiki plakalar, kutunun içinden çıkanlar.
|
|
|
|
Blackbird
Üye Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 01:03 |
Ya bu TEK RAKİBİM F-16 CO-PİLOTUM ALLAH yazısı beni yardı.Harika olmuş ağzım açık kaldı valla :)
|
|
Zeki Dalgıç
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 22:16 |
Tamam plaka Türk ama resmi siyah zemin üstüne beyaz harfler birde 27 HMZ 19 olsaydı siperlikteki yazıya uygun düşerdi :)
|
|
CErginbas
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 23:59 |
Orjinalini yazan: Zeki Dalgıç
Tamam plaka Türk ama resmi siyah zemin üstüne beyaz harfler birde 27 HMZ 19 olsaydı siperlikteki yazıya uygun düşerdi :) :) :) :) Evet, plakayı kesinlikle HMZ yapacağım. |
|
|
|
Karakancalos
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Gönderim Zamanı: 20/09/2006 Saat 03:30 |
Resimlere tekrar tekrar baktırıp ağzımı hem gülmekten hem de hayranlıktan açık bırakan nefis bir çalışma. Elinize sağlık, çok güzel olmuş...
O ebatta, boncuktan maaşallah kuşu var mıdır acaba bir de kuru kafa şeklinde vites kolu :)) |
|
Zeki Dalgıç
Gönderim Zamanı: 20/09/2006 Saat 06:06 |
Ceki kapı altlarını camurlukta bir kaç yeride çürütsen paslandırsan süper olacak ne de olsa scania bayağı eski bir model sanırım 70 lerden kalma. Ellerine sağlık
|
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |