![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
The_King
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 19:08 |
Arkadaslar merhaba. Netten arastırmadan önce sizlere danısmak istedim. Yapılmıs ülke,sehir,kasaba üç boyutlu analog modeli varmı? (Böyle bir yer vardı. Hatta insanlar sokakların arasındaki yollardan gezip binalar arasında dolasabiliyordu ama neresi hatırlayamadım bir türlü :>)
Bu tarz yapılan bir modelin avantaj dezavantajları, maliyetleri vb bilgileri edinebileciğim bildiğiniz adres varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.. Düzenleyen The_King |
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Evet var Sevgili Sancar bu bahsettiğin e yakın olanını Evergreen in katoloğunun kapağında ve internetteki sitesinde gördmüştüm gayette hoş olmuş.Güzel düşünmüşsün ayrıca mekan olarakta Amsterdam veya Fransadan iyi örnekler bulabilirsin.Ancak su efektini yapmak biraz pahalı ve meşakkatli oluyor.Tabi şeffaf silikon veya 100 kat vernik gibi materyallerde kullanabilirsiniz ancak istenen sonucu pek iyi vermiyor.
bahsi gecen siteyi bir araştırmanızı tavsiye ederim.Şimdiden kolay gelsin. |
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
The_King
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
![]() ![]() ![]() |
Tessekur ederim Ogün Abi. Yapim isi degilde daha çok avantaj dezavantaj ve görsel örnek seklinde arıyorum. Bir kaç örnege ihtiyacim var. Söyledigin örnekleri aratayım.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |