Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yarışma ve Sergiler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler |
Konu: İzmirli Modelcilere Duyurulur... | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 22:52 |
Eeee sonuçta ne zaman nerde toplanıyoruz.
Daha önceki toplantılarda hiçbir sorun çıkmadı Ogün Abi.Planlanan zamanda gelen geldi.Ferdi olduğumuz doğru ama kimse başına buyruk değil.Böyle bir toplantı olacağı zaman çok acil bir şey yoksa herkes gelir. Toplantı tarihini ve yerini sen ayarla biz sana uyarız..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 23:20 |
Yaaaa zaman benim için önemli değil Nesimi'cim. Herkes ne zaman müsayit olursa ozaman toplanılır.
Daha önceki toplantılarada gelince; zaten ben sadece birkaç tanesine kadıldım ve sonuncuyada gelemedim.Ondan öncekilerdende zaten haberdar olmadım veya edilmedim.Aynı mevzuyuda Sabri ilede önceki gece uzun uzun tartıştık MSN de. Bu yarışmaya topluca gitme fikride sadece benim şahsi düşüncem değil, Gecenin bir yarısında Teoman Ağbi ile düşündüğümüz ortak bir fikir. Elçiye zaval olmaz diyerekten de bu nu size duyurmaya çalıştım. Ancak bu gibi daha hiçbirşeyi kesinleşmemiş olayları bir polemiğe çevirmeyede hiç gerek olmadığını düşünüyorum.Zaten böyle polemiklerede girmediğim herkesce bilinir. Seninde dediğingin gibi zaten bir aciliyetide yok.Çünki yarışma Kasım ayının ilk haftasına ertelenmiş bildiğim kadarıyla. Ayrıcada benim bu gibi işlere liderlik etmek gibide bir hevesim veya maksadımda yok olamazda zaten. Ancak toplantı tarihi ile ilgili herkes müsayit olabileceği tarihi söyler ve bu yarışmayada gitmek isteyen arkadaşlar olursa böyle bir toplantıda bir araya gelinir ve alınacaksada herkese uygun ortak bir karar alınır.Zira benim kimse adına karar vermek gibi lüksüm yok bende herkese uyarım.Saygılar..... |
|
4 EVR COOL
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:23 |
Erdinç Bey Ankara'da Görüşmek üzere ;)
İzmirli modelciler için toplantı tarihi istiyorsunuz madem, benim by hafata okul açıldı, malum 2. öğretim yani hafta içi akşam üstü olursa ben gelemem :( ama bu hafta sorun yok, ilk hafta ders olmadığı için gitmiyorum bu hafta, yani hafta içi derseniz bu hafta uygunum, diğer türlü haftasonu kalıyor benim için :( |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
ogunkunt
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:37 |
Selamlar,
Kimsenin tarih vereceği yok sanırım.Herkes birbirine bırakıyor.22 Eylül cuma akşamı gidilebilir.Eğer o tarih uygun değilse 23 Eylül cumartesi akşamı olabilir.Yer konusuna gelince kesinlikle alsancak civarı bir yer olması daha uygun gibi görünüyor.Daha önce gittiğimiz yer çok güzel olmasına rağmen oldukça uzaktı.Tarih ve yer konusunda başka fikri olan arkadaşımız varsa bildirsin yoksa 22 yada 23 Eylül akşamı alsancakta bir yerde toplanalım. Saygılar Ogün KUNT Düzenleyen ogunkunt |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:39 |
Ozaman 23 Eylül cumartesi EGE MODEL'de buluşalım...?
Başka önerisi olan arkadaşlar neder..? |
|
ogunkunt
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:41 |
Selam Sabri,
Tamam senin dediğin uygundur.23 Eylül cumartesi akşamı saat 18.00 de Ege modelde toplanıyoruz.Böyle emrivaki gibi oldu biraz galiba ama başka çare yok,çünkü böyle davranmayıncada uzadıkça uzuyor konu.Toplantıda görüşmek üzere. Saygılar Ogün |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:44 |
23 Eylül benim için uygundur.Yer konusuna gelince; Ege Model de buluşup yakın bir yere gidebiliriz.
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:45 |
22si cuma akşamı bir terslik olmazsa, ben Ankara' ya yola çıkıyorum, toplantıya katılamayacağım, Döndüğümde bilgileri alırım.
Selamlar herkese. |
|
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:46 |
Merhaba Ogün.Dediğin gibi arayı uzatmamakta fayda var.
Görüşmek dileğiyle. Bu arada Üstüncan,sanada iyi yolculuklar ve bol şanslar.. Düzenleyen saral100 |
|
shaw
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 00:57 |
Orjinalini yazan: saral100
Merhaba Ogün.Dediğin gibi arayı uzatmamakta fayda var. Görüşmek dileğiyle. Bu arada Üstüncan,sanada iyi yolculuklar ve bol şanslar.. Teşekürler abi ;) |
|
|
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2006 Saat 11:22 |
23 eylül de katılırım ama istanbul olayına giremiyeceğim zira izn mevzuuu izmir sınırlarını çıkamam:)
ama modellerim emrinize amadedir... |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
CENK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Gönderim Zamanı: 20/09/2006 Saat 00:30 |
23 eylül C.tesi Benim içinde uygun. Herhangi bir büyük bir aksaklık çıkmazsa saat 18,00 da Ege Modelde görüşürüz. Yarışmaya katılmayı düşünmüyorum ama tarih uygun olursa gelmeyi isterim.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |