Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Ufuk(Ares)i karada gördük! | |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Konu: Ufuk(Ares)i karada gördük! Gönderim Zamanı: 14/09/2006 Saat 01:25 |
Biz kendisini havacı, hatta 109'cu bilirken, Ufuk uçaklarına malzeme taşımayı da ihmal etmemiş, karaya inmiş... İnmekle de kalmamış, Armorama'ya misafir olmuş, kamyonunu da vitrine(On-Display) parkettirmiş. Satılamayacak kadar örselediği için kamyon nefes tüketince hurdaya çıkartacağız mecburen.
Bakınız Ufuk'un Kamyonu Kendisine ellerine sağlık diyor, karada giden ve askeri olan araçlarının devamını görmek istiyoruz. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 14/09/2006 Saat 03:27 |
Ares´in bu kiti uzun zaman önce modelsitesi galerisine eklenmisti.. Pek yeni bir calisma degil yani..
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 14/09/2006 Saat 04:08 |
Çalışma yeni olmayabilir. Ama Armaromaya ekleyen de bir Türk değil :) Vinnie Branigan'ın (Teacher) ta kendisi üstelik:)
Ben de tebrik ediyorum. Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 14/09/2006 Saat 05:56 |
Orjinalini yazan: freeman
Ares´in bu kiti uzun zaman önce modelsitesi galerisine eklenmisti.. Pek yeni bir calisma degil yani.. Evet biliyorum hatta epey başını şişirmiştim Ufuk'un arkadaki örtüyü nasıl yaptı diye... Ama Armorama'da lakkadanak karşılaşmak (ki ifade edememişim belki, önce kamyonu tanıdım aha biri Ufuk'un kamyonunu ya çalmış ya referans veriyor dedim) ilginç geldi :) Devamını bekliyoruz diye bastırıp temiz bir sopa mı yesem :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 14/09/2006 Saat 20:00 |
Yersin...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |