![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Malzemeler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
gertunc
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/08/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/09/2006 Saat 18:47 |
arkadaşlar herkese selam;
bugün detaylı bi alışverişe çıkıyorum; malzeme ağırlıklı bi alışveriş olacak. airbrush temizlemek maksadıyla tinere ihtiyacım var, daha önceki bir topicte hangi tip tiner almam gerektiği geçti ancak unuttum, bulamıyorum da.. boyalarımın 96% sı humbrol enamel. nalburdan litrelik tiner alayım diyorum. ne bazlı olması gerekir? teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Selülozik :)
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
gertunc
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/08/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim :)
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Tavsiyem bir milyon fazla verin, DYO gibi iyi markanın tinerini alın.
İyi modeller, Tolga |
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: judas
Selülozik :) Enamel' e sentetik mi selülozik mi ? Bi yanlışlık olmasın ?? |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Muratti
Orjinalini yazan: judas
Selülozik :) Enamel' e sentetik mi selülozik mi ? Bi yanlışlık olmasın ?? Hepsine selülozik... :) |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Selülozik. Sentetik pistoleyi temizlemek için her halikarda yetersiz kalır, boyayı döve döve oradan sökecek kuvvette bir şey gerekli.
Marshall ve Dyo benim kullanıp memnun kaldığım tinerler, boya inceltmekte de hiç çekinmeden kullandım. Denemek için Aker almıştım, ben tavsiye etmiyorum, hem kokusu fazla ağır hem de kendisi fazla keskin geldi, plastiğin hemen canını çıkartabiliyor (canınız ince boya atmak çekerse diye söylüyorum). |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Pistole ile birlikte fırça temizlemek için de selülozik.
Evet Aker oldukça keskin. Fakat iyi temizliyor :) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
gertunc
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim;
"Polisan"ın sellüloziğini bulabildim sadece. Ama memnumum, aklınızda bulunsun. iyi modeller. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
O da fena değil, kokusu falan biraz daha az rahatsız edicidir, çözücülüğü de iyidir. Bence onu da kullanabilirsiniz (ben biraz denedim şu anki yedek şişem Polisan).
Düzenleyen Emroglan |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |