![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
M-984 HEMTT Çekici versiyonu 2003 yılında gelmiş.Bizimkiler "zimmet yau!" diyip kapılarına filan asma kilit için menteşeler eklemişler.Referans resimlerini yakında yayınlıyacağız.MAN'ların,VOLAT'ların yanında kedi gibi kalıyor aslında.
Bu da Ankara'da ki ![]() Birde tavsiye;Tören alanlarını halkla beraber hemen terk etmeyin,bakarsınız ilginç birşey çıkar! ![]() ![]() Düzenleyen Keşifçi |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
robust
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
Bahsi gecen M-113'un IDEF-2005 silah fuari sirasinda arkadasimiz Tolga Yuksel tarafindan cekilmis fotografini asagida bulabilirsiniz. Arac uzerindeki antenler ve gorev ekipmanli mast 'e dikkatini cekerim:
![]() |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Konu TSK araclarindan acilmisken bir miktar Leopard 2 alacagimizi Defense Industry Daily web sitesinde okumustum. Leopard 2'ler Turkiye ye gelmis mi? Bilen veya goren var mi? |
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
tek bildigim 298 tane leo2 A4 alınacagi. Neresi oldugunu hatırlamıyorum ama bi yerde teslim edildigini okumustum, ama ne baska bir haber ne de fotograf gordum. Bende takipteyim:)
|
|
![]() |
|
robust
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
9 adet Leopard-2A4 Ankara Zirhli Birlikler Okuluna teslim edilmis. Bu ay sonunda 20 adet daha teslim edilmesi bekleniyormus. Kaynak: Savunma ve Teknoloji Forum
|
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
resim isteriz!!!:)
|
|
![]() |
|
serdar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
yaklaşık iki aydır çeşitli aralıklarla 3 konvoy leo2a4 gördüm fsm köprüsünde.yaklaşık 10 larlı gruplar halinde avrupa yakasına geçiyorlardı.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |