Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Ten rengi | |
Yazar | Mesaj |
sinBAD
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Konu: Ten rengi Gönderim Zamanı: 01/09/2006 Saat 02:39 |
Herkese merhaba, Forumda ve galeride yayınlanan figürleri görünce hayranlıkla bakıyorum.Genelde hep AFV ıle uğrastığım için figürlere pek dokunmadım.Ama yavaş yavaş figürlere ilgim artıyor hatta pegasodan başlangıç olsun diye 54mmlik bir figur bile sipariş ettim.Ama ne yazıkki figür yapımda en büyük sorunum ten rengini tutturmak oluyor,ya cok bronz kaçıyor ya da aşırı beyaz. Tavsiye edebileceğiniz bir renk numarası (tamiyanın,humbrolun,vs...) ve ya uyguladığınız bir teknik yada karışım var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.Herkese iyi maketler. |
|
puxavida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Gönderim Zamanı: 01/09/2006 Saat 07:49 |
ben testors 1516E Skin Tone Base kullanıyorum, içine az siyah katarak gerekli gölgelendirmeleri yapıyorum..
|
|
zwan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
Gönderim Zamanı: 01/09/2006 Saat 20:52 |
Genelde boya firmalarının herhangi bir skin tone renklerini kullanabilirsiniz.Base renginden daha önemli olan, ten üzerine uygulayacağınız yağlıboya renklerinin karışımlarıdır. Bu konuda bana mail veya Pm attığınızda,bu karışımlarla ilgili dökümanı size yollayabilirim ya da aşağıdaki adresten bu karışımlara ulaşabilirsiniz.
Selamlar http://www.coolminiornot.com/go.php/go/articlephp/aid/310? |
|
sinBAD
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Gönderim Zamanı: 02/09/2006 Saat 03:13 |
Ragıp Bey verdiğiniz site çok işime yarayacak gibi görünüyor teşekkür ederim. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |