Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Bunları aldım.Bakalım beğenecekmisiniz? | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
ogunkunt
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 08:30 |
Dahasıda var.Ama diğer resimleri yarın eklerim artık.Batur Bey, evet ebayden aldım.Küçük bir servete mal oldu ama bakmaktan bile keyif aldığım kitler.Ablanın aslında iç gıcıklayıcı resimleride mevcut ama burada yayınlamam mümkün değil.Özelden isteyen herkese gönderebilirim.Ben hayatımda bu kadar güzel başka bir kit daha görmedim.Devamı dahada ilginç aslında.Dediğim gibi diğerlerinide yarın eklerim.
Saygılar Ogün Düzenleyen ogunkunt |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 08:44 |
Ogün abi motorlara bittim vallahi.Azımın suyu aktı yemin ediyorum.Figürler de süper.Yalnız capon ablayı yenge görmesin.Camdan sallar vallahi figürü:D
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 08:49 |
Detaylı bilgi için teşekkürler Ogün abi, vallahi chopperlar adamı kalpten götürür, capon yengeyi saymıyorum bile :P
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 18:16 |
Orjinalini yazan: ogunkunt
Ablanın aslında iç gıcıklayıcı resimleride mevcut ama burada yayınlamam mümkün değil. Ben o resimleri görmüş biri olarak herkese tavsiye ederim.Özellikle bekarlara. Ogün Abi motorla T-101 in resmini görememiştim.Bunlar harika şeylermiş.Bir zamanlar bana söylediğin bir laf vardı.Aynen iade ediyorum.Abi SEN ARIZALISIN. Bunları yakından görmeyi çok isterim.Geldiklerinde haber verirsen bir Manisa turu düzenleyebiliriz........ |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
ogunkunt
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 18:22 |
Nesimi Selam,
Motor dışında hepsi geldi.Motorda yolda.O da birkaç haftaya gelir.En kısa zamanda görüşelim yine.Ya ben kitleri izmire getiririm orada buluşuruz.Ya da bu seferki toplantıyı manisada yaparız siz gelirsiniz.Bu arada son görüşmemizden bu yana birkaç şey daha aldım.Onlarında resimlerini artık bugün yarın basarım burada(Özellikle almak için uğraştığım diğer motorlar).Görüşmek üzere. Saygılar Ogün |
|
ogunkunt
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 18:25 |
Bu arada bunu unutmuşum :)
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 18:39 |
Abi bu motorların normal versiyonu yok mu?
Hepsi aynı gibi geldi bana..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2006 Saat 22:26 |
Ogün abi bu Choperlar adamı öldürür yahuuu... o renklerin güzelliği o kromajlar hele :S uzakdoğulu hatunu saymıyorum bile :D :D :D
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 31/08/2006 Saat 23:37 |
terminator için sideshow collectibles adında bir firma 1:1 replika üretiyor.
terminatörü tüm gövde olarak 5000 dolara alabilirsiniz tabi buraya nasıl gelir bilemem:)ama gerçeğinin aynısı malzemeden üretilme sanırsam. aynı şekilde sadece kafası ve bir koluda satılıyor.bunlarda 400 dolara. birde tüm gövde 1:4 oranında küçültülmüş ama orjinal malzeme ve aynen kopya bir ürün var.oda 400 dolar civarında. hepsi krom kaplama onlarada bakmak gerek. ben şimdilik 3 adet plastik kit aldım nolursa olsun krom kaplama hissini alamazsınız. ayrıca figür çok hoş.bende almak isterim nerden nasıl temin ettiyseniz:) |
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 01/09/2006 Saat 00:31 |
1:2 T-800
http://www.sideshowtoy.com/cgi-bin/category.cgi?item=8321 1:1 T-800 (Favorim) http://www.sideshowtoy.com/cgi-bin/category.cgi?item=8309 |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 01/09/2006 Saat 06:48 |
abla müthiş... ama motasikletlerin gölgesinde tabii(işçilik olarak:))
hayırlı olsun güle güle yapman dileğiyle.... |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |