Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Pegaso | |
Yazar | Mesaj |
KENAN
Üye Kayıt Tarihi: 27/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 163 |
Konu: Pegaso Gönderim Zamanı: 24/08/2006 Saat 21:52 |
Merhaba;
Pegaso firması agustos 2006 yeni ürünlerini çıkartmış.İlginizi çekecegini düşünüyorum. http://www.pegasomodels.com/prod_new_en.asp |
|
SADAK taşıyıcı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 86 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 03:43 |
hocam iyi diyonda ; 1 adet 54 mm figür 15 avro ,ADAMLAR uçmuş............
|
|
zwan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 18:05 |
Orjinalini yazan: SADAK taşıyıcı
hocam iyi diyonda ; 1 adet 54 mm figür 15 avro ,ADAMLAR uçmuş............ Değerlendirmeyi böyle yapmak bence yanlış.Şu anda sadece Pegaso ve Romeo' nun figürlerini yapıyorum ve stoktaki mevcut figür sayım 5. Yani toplam stoğum 75 avro.Figür alırken düşündüğüm tek nokta, kaliteli fakat az figür almak. Böylece hem kaliteli bir figür boyamış oluyorum hem de bu uğraşım için çok fazla para ayırmıyorum.Bu yüzden şimdiye kadar hiç bir figür atmadım. Genel düşüncem,tanesine 5 avro vererek kalitesi belli olmayan 3 adet figür almak yerine, 15 avro vererek 1 adet figür almaktır. Böylece dolaplar, ucuz bulunup alınan onlarca hatta yüzlerce atıl maket kutularıyla dolmayacaktır. Selamlar Düzenleyen zwan |
|
SADAK taşıyıcı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 86 |
Gönderim Zamanı: 26/08/2006 Saat 07:19 |
haklısın abi de.........
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |