Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: yeni makine ile yeni fotolar | |
Yazar | Mesaj |
grond
Üye Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
Konu: yeni makine ile yeni fotolar Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 07:26 |
Evet alet bitti sayılır.Üstünde yağlı boya yıkama ve kuru fırca denedim yakından bakınca çok daha hoş bi görüntüsü var ama foto makinesi gene iyi bi sonuç vermedi. Son kat mat vernik atarken çok küçük bi bölümde kılcal bi çatlama oldu arka yedek paletlerin altında bir kaç santimlik bi kısımda ama vernik kurudukça boya oturdu yerine onun dışında anten biraz yamuk oldu sanırım. Bide paletlerde kuru pastel denedim ama verniği yiyince uctu hepsi çatlama oluncada bi daha denemeye cesaret edemedim belki sonra başka bi maketde denerim. Bir süre deniz kum güneş yapmak için güzel istanbuldan, internetden ve forumlardan ayrılıyorum kalın sağlıcakla.
( Not : yeni topic açıp forumda kirlilik olsun istemezdim ama bi yandanda bitmiş hali 3. sayfanın dibide kalsın istemedim sonuç bile bile suç işledim modlar bu başlığı silerse haklıdırlar :) yapım aşamasında destek olan yardım eden eleştiren herkese çok teşekkürler.(Bide forumlara mesaj yazmayı öğrenebilsem tam olucak bi mesasjı 5-6 kere editliyorum anca oluyor) Düzenleyen grond |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 11:37 |
başlığı değiştirirsiniz ayrıca aktif konularda üste çıkıyor böylece aynı hesaba gelmiş olur.
kolay gelsin. |
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 15:59 |
Olsun değmiş. Mod kıyamazdı silmeye bunu herhalde :)
Ellerinize sağlık. |
|
grond
Üye Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
Gönderim Zamanı: 15/09/2006 Saat 10:59 |
Yeni bir makine aldım en sonunda deneme amaçlı bu fotoları çektim artık kitin hataları daha çok belli oluyor :) Genel olarak kirletme yıkama ve kuru fırçalama konusunda resimlerden anlaşıldığı kadar nereler hatalı nereler olmuş belirtirseniz diğer modellerim için yol gösterici olur kanaatindeyim. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
http://img50.imageshack.us/img50/4843/tank1wl3.jpg Düzenleyen akhilleus |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |