Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: İzmirli Modelciler Yemekli Toplantısı | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 24/08/2006 Saat 20:04 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Ortam şahane gözüküyor. Bu vesileyle İzmirli modelci abilerime selamlarımı iletiyorum. Ayrıca da İzmir'den bir plastik maket yarışması bekliyorum. Ceki her zaman bekleriz.Daha güzel ortamlarımızda var. İzmir'de bir yarışma yapmanın bir gereği olmadığını düşünüyoruz.Yıl boyunca zaten bir çok yarışma yapılıyor.Ama amaç izmir'de genel bir toplantıysa; zaten bunun için Şubat ayında bir sergimiz olacak.Herkesi bekliyoruz..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
pascalpati
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
Gönderim Zamanı: 24/08/2006 Saat 20:35 |
Arkadaslar afiyet olsun, resimler ne kadar guzel bir gece gecirdiginizi acikca gosteriyor. Yuzler guluyor, keyifler yerinde... En keyfine duskun, muhabbeti seven maketciler kategorisinde izmirlilerin ustune yok simdilik :)
Gorusmek uzere, Ulas |
|
Ulas Demirdag
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 03:36 |
Yaz sebebiyle katılım ortalama olsada çok güzel bir geceydi :)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 03:38 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Ortam şahane gözüküyor. Bu vesileyle İzmirli modelci abilerime selamlarımı iletiyorum. Ayrıca da İzmir'den bir plastik maket yarışması bekliyorum. Ceki bekleriz her zaman, gelde bana şu Tamiya motorları öğret nası yapılır ;) |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 04:23 |
Kutlu ve afiyet olsun... Darısı başımıza...
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 05:27 |
Tatil dönemi olması nedeniyle yüksek bir katılımın olmadığı bir toplantıydı.
Ancak güzel anlar oldu,muhabbet ve karşılıklı fikir alışverişi açısından faydalıydı. |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 05:39 |
Ohhhh Ohhhhh ne güsel vallahi.Güzel bir toplantı olmuş.Bir de duyduğuma göre T-38 ler gece eğitimndeymiş sanırım üstünüzde:D
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |