Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: malzeme bulamıyorum :( | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 16/08/2006 Saat 14:20 |
Orjinalini yazan: Arvid
bu evergreen polisytren malzemeleri nerden bulabilirim Yoğurt kapları bu malzemeden yapılır ve maket plastiği ile aynıdırlar. |
|
Arvid
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 16/08/2006 Saat 18:45 |
Orjinalini yazan: İdris
bu evergreen polisytren malzemeleri nerden bulabilirim Yoğurt kapları bu malzemeden yapılır ve maket plastiği ile aynıdırlar. anlıyorum, ben de malzeme mühendisiyim, plastikleri az çok tanırım ancak yabancı forumlarda okuduum kadarıyla bazı abiler polisytren kaıt tabir edilen malzemelerle çok güzel bi şekilde body kit felam yapmakta...ha ayrıntılı bi yazı da bulamadım bununla ilgili yoksa evergreen bu mudur bu tarz kullanım kolaylıı olan bi malzememidir? yourt kabı ile body kit yapabilecek kadar yetenekli olduumu düşünmüyorum açıkçası:) |
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 16/08/2006 Saat 19:56 |
Online satış yapan model mağazalarına bakın, levhanın yanı sıra pek çok çeşidini göreceksiniz.
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 17/08/2006 Saat 01:57 |
anlıyorum, ben de malzeme mühendisiyim, plastikleri az çok tanırım ancak yabancı forumlarda okuduum kadarıyla bazı abiler polisytren kaıt tabir edilen malzemelerle çok güzel bi şekilde body kit felam yapmakta...ha ayrıntılı bi yazı da bulamadım bununla ilgili yoksa evergreen bu mudur bu tarz kullanım kolaylıı olan bi malzememidir? yourt kabı ile body kit yapabilecek kadar yetenekli olduumu düşünmüyorum açıkçası:) yahürt kapinün o kahütten teck farkü dühüz deildeh ehünk olması.Hane deom yohirtten yapamiiceksan kahadı nehedeceyn. |
|
modifiyemre
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/04/2006 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Gönderim Zamanı: 20/08/2006 Saat 19:06 |
paraşütü yaptım arkaaşlar!! şükür yaa!! lacivert bir kumaş buldum. ve kağıda açılmış kutu şekl çizip kumaşa yapıştırıp kestim. sonra kağıdı katladı böylece hem sert oldu, hem dayanıklı. :)
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |