![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık...
|
|
Back !...
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese güzel söylemleri için teşekkürler, aslında daha da güzel olabileceğini düşündüğüm bir maketti ancak elden şimdilik bu kadar geldi.
Mesela şu yıldızları boya ile yapmak çok hoşuma gitti, keza gövde yanındaki harfleri de (p'ler hariç) gerçi gözüm yavaş yavaş figürlere takılmıyor değil ancak resim yapmasını hiç beceremem. Bunların yanında şu roket fırlatma zımbırtılarını elde yapmak eğlenceliydi ama diğer kişiler tarafından yapılan örneklerinin yanında hiç kalır. Bir daha ki sefere daha da iyiye, pek tabii tatilden dönünce! Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
gördüğüm en kusursuz maketlerden biri son günlerde gördüğüm en hayran kaldığım model tebrik ediyorum ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
nasıl yapılır sorusunu sormayım cevabı tecrübe ve beceri anlatılacak bişey değil ama ben size şunu sormak istiyorum: bu fotorafları nasıl çekiyorsunuz? ne tip bir makina ne tip ayarlar ve filtreler kullanıyorsunuz bu konuda biraz ayrıntılı bi açıklama rica edebilirmiyim? makro filtremi var varsa ne tip bir filtre,diyafram enstantane ayarlanız nasıl ve herşeyden önemlisi ışıklandırmayı nasıl yapıyorsunuz? teşekkür ederim:) sadece mükemmel bi maketçi değil aynı zamanda fotoğrafçısınız bunuda eklemeliyim:) Düzenleyen Burak |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Selam, işin doğrusu fotoğraf çekme konusunda Ufuk, Kaan, Ercan abi ve Özkan Üner daha da yardımcı olacaklardır.
Şahsen biraz şansına çıkıyorlar :) Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
uçak yapamayan AKA'cı olarak gönülden kutlarım.muhteşem olmuş.eksik yok , fazlası var...ooooh ooh
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Hakikaten harika bir çalışma. Sabırlı bir çalışmanın becerikli ellerde sonucu böyle muhteşem oluyor. Eline sağlık.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler; mükemmel bir iş çıkmış.
Neredeyse lövyedeki parmak izlerinden "bu uçağın pilotu Windham, Ohio' dan Teğmen Billy White' mış filan diyeceğim ! Beğenmemeniz ise bunu da aşacağınızın işareti. Tek önerim egzos ağızlarından 1-2 cm kadar arkasına kadar yanık izi atmanız. Bir de biraz bakır rengi ile mat kahve karıştırıp yanmış metal efekti verebilirsiniz egzos ağızlarına. Belki de attınız ama ben fark edemedim. Yine de tebrikler... |
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
devam usta derim....
böööle arkadaşlar lazım gelir güzel ülkeme... ellllllllllerine sağlık!... |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut belki dergi eline geçmemi?tir diye buraya basayym dedim. Zamanynda tebrik etmi?tim ama bu sefer de dergiye basyldy?y için tebrik ederim. Ylgilenenler için linkte a?a?yda.
![]() Scale Aircraft Modelling |
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Arkutcum eline sa?lyk...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Onur'cu?um, güzel haber için çok te?ekkürler!
Bay Tamiya'ya hediye etmi? oldu?umuz Türk Spitfire'ynyn makalesinden sonra bu da sevindirici oldu. Sayende. eski de olsa, yaptyklarymy sergileyebilme ?ansym; dahasy, Türkiye'de de uçak maketçili?inde neler oldu?unu az da olsa gösterebilme ?ansymyz oluyor. Senin makalelerinden sonra bu da fyrsat oluyor i?te. Ho?, benden bu kadary çykyyor ya bu daldaki asyl cevherlerimizi kandyrabilirsek çok daha iyi olur diye inanyyorum. Mithat, iyi temennin icin çok te?ekkür ederim. Yyi maketler! Not: Ta?larym her kafaya uygun çe?it çe?it. Kafasyna gelen kyzmasyn, ta?yn altyna elini soksun! Düzenleyen copilot_clumsy - 29/04/2012 Saat 15:30 |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Maketçilikten so?utma dava konusu olabilir mi acaba... :P
?aka tabii... gördüm ki u?ra?ynca gerçekten oluyormu?, ama senin yapty?yn bazy ?eyler için sanyrym cidden kafama pervane isabet etmesi gerek! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |