![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/08/2006 Saat 07:58 |
Eksiğiyle, tamamlılığıyla artıkın dokunmamaya karar verdim yoksa elimden kaza çıkıp nazar edeceğim. Tatilden sonra site yöneticilerine detaylı bir makale yazacağım da şimdilik bunlar bir fikir sunar umarım.
Saygılarımla, ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Uğraştığına değmiş, canavar gibi olmuş. Tebrik ederim.
Bu arada o anteni nasıl çektin ? Anlatmana gerek yok, zaten yapamam. Ben bakarken şaşı oldum daha :D Düzenleyen akhilleus |
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Tayyare uzmanı değilim ama çok güzel olmuş şahane olmuş tebrikler,ama resimler büyük olmuş ekranıma sığmadı :)
mesajımı editleyim birşey daha ekliyorum;bakmaya doyamadım. Düzenleyen Flashback |
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Oyyyyy oyyyyy oyyyy.Vallahi içim fena ldu yahu.Arkut abi naptın sen böyle.Gerçeğini koysak bi i farketmez vallahi.Ellerine sağlık Arkut abi çok güzel olmuş.
İyi uçuşlar olsun... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
offfff Arkut abi önünde saygıyla eğiliyorum çok güzell olmuş ellerine sağlık.
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut seni kınıyorum. Gerçek uçağın resmini çekip fotoşopla buraya koyman sana yakışmayan bir davranış :)
Naaaaaptın abi sen, hala eksik gedik diyorsun, kafayı duvarlara vuruyorum ben burada, ohooooooo.... Ellerin dert görmesin. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
İki saattir çenemi yerlerde arıyorum :( Vayyy vay vay.....Ellerinize sağlık diyorum.
Düzenleyen oy61 |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Kalıp izleri hala var.
Eskitme yetersiz ve belgesiz. Kanopide mask izleri var. Tel çok kalın ve rengi yannış. Seyrüsefer lambaları parlak deel... Hebelep hübelep.... Havalar çoook sıcak... Üffff... (Arkut maket yapmasın diyenler parmak kaldırsın...) |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
Kalıp izleri hala var. Eskitme yetersiz ve belgesiz. Kanopide mask izleri var. Tel çok kalın ve rengi yannış. Seyrüsefer lambaları parlak deel... Hebelep hübelep.... Havalar çoook sıcak... Üffff... (Arkut maket yapmasın diyenler parmak kaldırsın...) Ben parmağımı kaldırdım...artık maket falan yapmasın..yoksa ben bırakacam...) |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: saral100
Kalıp izleri hala var. Eskitme yetersiz ve belgesiz. Kanopide mask izleri var. Tel çok kalın ve rengi yannış. Seyrüsefer lambaları parlak deel... Hebelep hübelep.... Havalar çoook sıcak... Üffff... (Arkut maket yapmasın diyenler parmak kaldırsın...) Ben parmağımı kaldırdım...artık maket falan yapmasın..yoksa ben bırakacam...) Bence öğrenene kadar devam etsin kerata heheh. |
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: saral100
Kalıp izleri hala var. Eskitme yetersiz ve belgesiz. Kanopide mask izleri var. Tel çok kalın ve rengi yannış. Seyrüsefer lambaları parlak deel... Hebelep hübelep.... Havalar çoook sıcak... Üffff... (Arkut maket yapmasın diyenler parmak kaldırsın...) Ben parmağımı kaldırdım...artık maket falan yapmasın..yoksa ben bırakacam...) Ben parmağı geçtim iki elim havada :D:D:D hatta ayakalarımıda kaldırsam mı diye düşünmeye başladım :P yok ama o zaman sandalyeden düşerim :P:P:P iki el yeter hehehehehehe |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık..tek eksiği nazar boncuğu..Özellikle decaller tam anlamıyla gercekliği yansıtıyor..
Tebrikler.. |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut valla eline sağlık gerçi o modelin hiç bitmeyeceği konusunda Tayfun ile fikir birliğine varmıştık ama bitti, biz kaybettik. Şaka bir yana eline sağlık.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Walla kıskandım. Güzel ötesi olmuş neredeyse siteden fırlayıp uçacak gibi. Ellerine sağlık. Gözlerimiz bayram etti.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |