Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Tamiya M3 Grant | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: Tamiya M3 Grant Gönderim Zamanı: 06/08/2006 Saat 06:10 |
Hazır minyatürlere ara vermişken elimdeki ikinci el maketlere devam edeyim dedim. Bu kit elime geçtiğinde oldukça sorunluydu. Ön tarafta bir boşluk bulunuyordu. Aynı zamanda yan zırhlar da oturmuyordu. Ölçtüm, kestim biçtim ve ancak bu hale getirebildim. Eski halinin fotoğraflarını çekmeyi unuttum. Ama Idris abi ve Emre bu aracın eski halini iyi bilirler.
Tamiya renk olarak dark yellow vermiş. Elimdeki Desert Yellow ile önce aracı boyadım. Sonrasında rengi beyaz ile açarak katlar halinde uyguladım. Araç çölde, güneş altında kullanıldığı için tarete, üst kısma ve öne biraz daha açık bir ton uyguladım. Amacım sadece güneş altında renk solmasını göstermekti. Tabii resimlerde ne kadar belli oluyor bilmiyorum. Ayrıca doğru mu yaptım yoksa yanlış mı onu da tam bilmiyorum :) Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Flashback
Üye Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
Gönderim Zamanı: 06/08/2006 Saat 06:32 |
Çok şirin bir araçmış güzel olmuş,bende Tamiya dark yellow desede desert yellow kullanırım bence daha güzel bir renk.
|
|
Tuna Onay
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 06/08/2006 Saat 23:48 |
Ben bu tankı bir yerden tanıyorum ama neyse :)
Güzel güzel, devam devam... |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 00:29 |
Evet artık yeter diyerek tamamladım. Çeşitli referans fotolardan gördüğüm şekilde kum torbası yapmaya çalıştım. Elimde kristal Clear ya da türevi herhangi bir malzeme olmadığı için farlara yine birşey yapamadım. Sadece silver boyamakla yetindim.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
GoodCat
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 01:06 |
Ellerinize sağlık. Gayet güzel görünüyor. İlk fotoğraflarda tonlama o kadar belli gibi değildi ancak bunlarda oldukça belirgin.
Ben bu kadar kirletmemiştim tekrar mı girişsem acaba ??? Güzel göründü gözüme... :) |
|
Back !...
|
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 05:17 |
Eskitmesi falan tam kıvamında olmuş. Eline sağlık..
|
|
Kaank
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 06:55 |
Olmamış... (ehehehehehe, yersen)
Ben sana böyle mi verdim bunu, nerede benim "enkaz"? :) Eline sağlık, ben bunun canlısını da görüp teftiş edeyim. NOT: Biri sol çamurluk yamuk veya 75lik top profili yanlış derse gelip beni görsün. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Farhad
Üye Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2006 Saat 19:14 |
Gayet güzel olmuş elinize sağlık. Belki palet ve çevresine birazda kuru pastelle toz efekti uygulayabilirseniz super olur. Aşağıda Monti amcanın Kuzey Afrikada kullandığı ve savaşın belli kısmını yönettiği araç:
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |