Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: F-16D Block 40 | |
Yazar | Mesaj |
kocatepe
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/03/2006 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Konu: F-16D Block 40 Gönderim Zamanı: 27/07/2006 Saat 04:12 |
Merhabalar
Başına tüm gelenlere rağmen bitirebildiğim ve hala bir kısım düzeltilmesi gereken yerler olan F-16ım. İtalerinin Night Falcon 1/72 kiti. Biraz modifikasyonla bizim 161. Filoya ait bir F-16 Block 40 haline getirdim. Filo sembolünü yaptıktan sonra fark ettimki ters olmuş ama olsun ne yapalım. Tamamiyle bitipte decalleri yapıştırdıktan sonra maalesef üzerine tiner sıçramış.(Ben öğrendiğim zaman boyalar çoktan kabarmıştı) Anca bu kadar düzeltebildim. Boya çok kötü farkındayım ama decalleri gözden çıkaramadım. Arka paraşüt yuvasınıda macunlamam gerekecek. Macunum henüz elime ulaşmadığı için öylece yaptım ama sonra düzeltecem. Bu da çook eski bir zamanda yaptığım (Sadece yapıştırdığım) PM F-5A Bir F-5 2000 modernizasyonu uyguladım ama ilave antenler biraz büyük oldu gibi. Umarım beğenirsiniz. Saygılarımla... Düzenleyen kocatepe |
|
chapkinman
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
Gönderim Zamanı: 27/07/2006 Saat 09:16 |
uçaklarınız fotoğraflarda biraz daha net çıksaymış daha güzel olurdu..
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 28/07/2006 Saat 16:30 |
bunlar sanırım fırça ile boyanmış.tez zamanda bir airbrush edinirseniz aslında fırçayla boyarken ne kadar zor bi iş yapıyor olduğunuzu anlarsınız.maskelenip airbrushla boyanan modelde hiçbir taşma sızma olmayacak maketler canavar gibi olacak o zaman.
oldum olası yanıp biterim bu f-16d lere.belki bugüne kadar 10 tane f-16 yapmışımdır ama hiç çift kişiliğini yapmadım.hasegawanın güzel bir f-16d si var başkada rastlamadım sanırım. ama hep olay çıkarmalarda kitleniyor.basma işini hallettikmi bizde kullanılan siyah station torosa kadar ne varsa maketini yapıcam içimde kalmasın:))) |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |