Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Sinir oluyorum | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 25/07/2006 Saat 07:38 |
43 - "Hala mı maket yapıyorsun, takılsana baba dışarda peeeh" diyen insanlara (hobi kardeşim bu hoobi)
44 - Aynı tipteki insanların "Sen maketçisin baba, bir el atıversene şuna" diyerek her türlü kırılan incik cinciklerinden tutun elektronik zerzavatlarını bana tamir ettirmeye çalışmasına 45 - Tamirde başarılı olduğum zaman da "Amaan iki plastik parçasıyla uğraşıp havalara girme ben de yapardım" demelerine (o zaman da bir "tanıştırma faslı yapıyoruz, -Bak ukala, bu odun, odun bu da ukala... AL SANAAA AL SANAAAA" diye) 46 - Evde annemle dolap savaşları yapmaya, maketlerin yayılmasını engellemek için vitrin gibi maket saklanabilecek mobilyaları eve sokmamalarına 47 - Bunları yapana kadar "bilmemne yapsaydın adam olurdun" diyenlere (ki verdikleri tavsiyelerin çoğunu zaten yapmışımdır, ki onlar verdikleri tavsiyelerin tekini yapmaz) 48 - "Her şeyi ben bilirim, ben anlarım, sus" takıntısını modelciliğe de sokarak bununla insanlar üzerinde kontrol sağlamaya çalışanlara 49 - (Kimsenin aklına gelmedi mi?) TEMİZLİKÇİLEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 25/07/2006 Saat 07:55 |
50- polis olduğum için beden panzer isteyenlere... panzer modeli sınırlı ve bulunması zor dediğimde de ALÇI dan yap diyenlere...yahu ben heykeltraşşş mıyım?
51- yine aynı sebepten gösteri yürüyüşü ile ilgili diorama soranlara...neyini gösterecen basın gösteriyor zaten... 52- bir arçla ilgili detayları araştırırken çok alakasız gibi görünen yere bakarken aracın sahibi yada sorumlusu tarafından aşağılarcasına bakışından... tamam ferrarinin altına yatıp amortisör rengine bakmak suç mu? 53- modelcilikten bahsettiğimde hemen cezaevi gemileriyle bağlantı kuranlardan... ulan hapsede girsem plastikten vazgeçmeyecek bir psikopatım... 54- buna ışık taksana motor taksana diyenlerden... gel takayım sen de oyna dimi? |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
YODA
Üye Kayıt Tarihi: 20/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 25/07/2006 Saat 20:28 |
55- yapıştırıcı kurumadan kıstırıcıları u-boattan söküp; kıstırıcılar ile çamaşır asan temizlikçiye...
56- Biten AFV yi çamurlarken "aaa naaptın güzelim makete" diyen garip insana... 57- ejderha figürünü boyarken beni görüp " özenme bu yaşında satanistlere" diyen garip misafire... 58- WWII Alman araçları ağırlıklı çalışmalarımı görüp " savaşı kaybettiler; neden kaybedenlerin araçlarını yapıyorsun? " diyerek kitleyici soruyu soran muhtereme... 59- maketi boyarken beni merakla izleyen; komprasörün aniden çalışmaya başlaması ile korkup bir refleks ile maketi havaya, boyalarıda üzerime fırlatan çevik misafire... |
|
sinBAD
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
Gönderim Zamanı: 25/07/2006 Saat 23:05 |
60- ww2 Alman figurleri,askeri araçları daha doğrusu diorama yaparken başıma üşüşen, "sen nazi olucan" diyen salak kuzenim
61-Sen maketçisin sabırlı adam olman lazım niye hemen sinirleniyorsun (ne alaka?!?!?! biri hobi,uğras,tutku diğeri normal bir gunki halim) |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 25/07/2006 Saat 23:28 |
62- Kompresörümü çalıştırıp,airbrush'ımla boya aytacakken kapıdan içeri giren komşunun "bune la".ifadesiykle bakışına.....
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 26/07/2006 Saat 00:41 |
63- Askeri maket yaptığım için sen asker olsaydın diyenlere
64- işyerine gelip maketleri görünce bizim işlerle uğraşacağına ne işlerle uğraşıyosun diyen müşterilere 65- Yanıma gelip baba bu parçaları ben yapıştırCam diyen oğluma( 6 yaşında) SEVGİLER.... |
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 26/07/2006 Saat 19:47 |
Ben kimseye sinir olmuyorum.
|
|
Yeminli modelci
|
|
Kaya Üçer
Yeni Üye Em.Hv.Pi.Çvs. Kayıt Tarihi: 07/06/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 26/07/2006 Saat 23:29 |
ne mutlu sana Kaan :))
|
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 27/07/2006 Saat 00:00 |
:)
Hoşgeldiniz bu arada :) |
|
Yeminli modelci
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |