Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yarışma ve Sergiler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler |
Konu: İzmir Model Sergisi | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 19/07/2006 Saat 10:01 |
ahanda katılanlar...tafa of izmir soldan saaaa ceyhan ahmet ufuk veee sabriiii görünmeyen OGÜN baybüreeeee hatta fotoğrafı çeken oydu beni nasıl almamış haala meraktayım:) Düzenleyen çevikbir |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 19/07/2006 Saat 22:44 |
Tarık hepsi bukadarmı biz nerdeyiz orda göremedim....
Bir dünya resim çekmiştin oysa onlarıda eklede birşeye benzesin. Diğer kallavi modeller hiç gözükmüyor. |
|
4 EVR COOL
|
|
çevikbir
Gönderim Zamanı: 20/07/2006 Saat 01:35 |
abi özür dilerim bu resimlerin olduu cd yi zor buldum zira saate bakarsan geç saatlerde beyin durduğu zamanlardı...
zira en çok emeği geçen sen olmana rağmen toparlayamadım walla bi daha özür... amacım model göstermek değil bişeyler yapılıyor daha fazla yapalım düşüncesi vermekti... |
|
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 20/07/2006 Saat 02:42 |
Sergi ye mutlaka model göndereceğim.Yani inşallah diyeyim.O dönemler okulum başlayacağı için İzmirde olmayabilirim ama modellerim sizlerle olacak.Bakalım Pistole müz de var artık.tatil dönüşü minumum 3 model dha çıkarma niyetindeyim.Şimdiden kolay gelsin herkese...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 20/07/2006 Saat 22:45 |
Emeğin ne önemi var Tarık. Sende biliyorsun önemli olan o tarihte böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekti.Ozamanki imkanlara görede çok güzel olmuştu '' her nekadar benim modeller telef olsada ''
Artık darısı diğer sergilerin başına diyelim. Eminim kışa daha fazla katılım olacak ve daha neşeli geçecek... |
|
4 EVR COOL
|
|
çevikbir
Gönderim Zamanı: 21/07/2006 Saat 11:08 |
Orjinalini yazan: desert-rat
'' her nekadar benim modeller telef olsada '' Artık darısı diğer sergilerin başına diyelim. Eminim kışa daha fazla katılım olacak ve daha neşeli geçecek... katılıyorum ama ilginçtir seninkiler dışında hiçbir modele bişey olmadı... bende denizlide 48 apache f22 mi kaybetmiştim:(( üzüldüm şimdi.... neyse bu defa daha güzel bir organizasyon olacağından eminim... |
|
|
|
desert-rat
Gönderim Zamanı: 21/07/2006 Saat 21:22 |
Neyapalım be Tarık kırılacakları varmış zaten bizle yaşayacak değiller ya, Ayrıca sende biliyorsun biz onları sergiye hazırlarken kafamızda nekadar meraklı adam vardı işle alakası olmayan.
Bunlarda bize tecrübe oldu birdaki sergide daha iyi organize oluruız.Daha güzel şeyler yaparız bende senin gibi düşünüyorum eminim birdahaki dahada iyi olcak. ....Şööööle şenlik havasında.. |
|
4 EVR COOL
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |