![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 09:40 |
![]() Rafale'den daral geldiği için Ayhan'dan forslarda gelene kadar bu alman şeysini bitireyim dedim... Jagdpanzer IV A-O Dragon 1/35 ımperial series 9059...kit hakkında gerekli açıklamayıda yapalım bu vesile ile... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
1- Mal nasıl toparlanması kolay mı?
2- Rafale resimlerinden beri arkadaki M-113'ü kesiyorum, o TSK mı olacak? Öyleyse elde düzgün TSK M-113 referans resimleri var mıdır? Varsa paylaşılabilir mi? Kolay gelsin! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
1- Mal nasıl toparlanması kolay mı? 2- Rafale resimlerinden beri arkadaki M-113'ü kesiyorum, o TSK mı olacak? Öyleyse elde düzgün TSK M-113 referans resimleri var mıdır? Varsa paylaşılabilir mi? Kolay gelsin! çok tavsiye edilecek bi kit değil...sonuçta daha ucuza çok acaip dragonlar var..arka plandaki aslında M-163...3 renk nato kamo var üzerinde....biterse U.S Army olacak... |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
ellerinize sağlık. güzel bir çalışma. kit hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz mesela dragonun imperial series kitleri nasıl. 3in1 olanlara göre farkları nedir. anladığım kadarı ile metal namlu dışında detay seti içermiyor galiba.
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
içinden metal namlu,PE yan zırhlar ve yine PE olarak yapanı delirtmek amacıyla tasarlanmış zırhları gövdeye tutturan bağlantılar ve üzerindeki mikroskobik vidamı herneyse onlar verilmiş...3in1 lerden farkı içinden extra birşey çıkmaması ve hernedense daha yüksek bir fiyata sahip olması...bu kit mesela 3in1 tigerdan daha pahalı...ki tigerı her akşam açıp bu nasıl bişey diye bakıyorum :)))))....ancak bildiğim kadarıyla bu kitin tamiya dışında alternatifi yok ve bu ondan daha iyi...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bu versiyon sadece Dragonda var.
Tamiyadaki biraz daha farklı ve o model daha kaliteli olarak İtaleride de mevcut. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Batur] tigerı her akşam açıp bu nasıl bişey diye bakıyorum :)))))....[QUOTE]
ben de açıp açıp bakıyorum onlara :)) Düzenleyen panzerjager |
|
![]() |
|
odokan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
[QUOTE=Batur] tigerı her akşam açıp bu nasıl bişey diye bakıyorum :)))))....[QUOTE] ben de açıp açıp bakıyorum onlara :)) Hahaha bende her akşam olmasada en azından 3-4 günde bir açıp bakıyorum tiger a, demekki bi tek ben deilmişim :)) |
|
![]() |
|
YODA
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
+1
bir kit için neredeyse funclub kurulacak... yurtdışı forumlarda da farklı bir durum yok gibi :) |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
O Tiger zurnanın zırt dediği ve Dragon'un kendinden geçtiği nokta. O kadar haşmete bir de zimmerite sahip olaymış herhalde olaya son noktayı koyarmış.
Tamiya'nın Jagdpanzer'i biraz hikaye. Sözde içinden 2 versiyon da çıkıyor ama ikisi için de gereken bütün parçalar yok, biten mal sanki daha ortaya karışık oluyor gibi. Dragon daha iyidir diyeceğim ama Imperial Series ciddi pahalı. Bu kardeş de canavar gibi geliyor, ellerine sağlık Batur. Malı ne ile boyadın acaba? Bir de arka planda bir şenliğe gözüm takıldı ama.... Du bakalım. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
Tamiya xf-58-60,Gunze H406...
Dragon'un yeni nesil kitlerinin hepsi bi garip zaten...mesela 88mm Flak 36,Tiger'dan daha rahatsız bi model,hatta parçaları incelediğimde kit bittiği zaman gerçek bi top olup sağa sola ateş edebileceği fikrine kapıldım....o derece yani :))) |
|
![]() |
|
YODA
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
ewet mmy ye gelen yeni parti dragonların içinden aldım bende 88mm Flak 36 yı.... dehşet birşey o da...Dragon ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum...emin olduğum tek şey modelcilerin ruh sağlığı ile oynadıkları.
Düzenleyen YODA |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |