Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Sauber Petronas C-22 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 14/07/2006 Saat 21:41 |
Sağol Osman.Tayfunda bu resmi göndermiş.Bu model C-23 ama kemer renkleri aynı.Bu renk yapacağım bende....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Ediz
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
Gönderim Zamanı: 14/07/2006 Saat 22:03 |
Renkleri çok güzelmiş,kolay gelsin Nesimi.Kırmızıların arasında hoş bir değişiklik olmuş.
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 17/07/2006 Saat 18:51 |
Bu modele de bi şeyler ekleyim dedim.Zımparası yapılmış, astarı atılmış gövdeyi elimde olduğunu sonradan farkettiğim metalik mavi sprey boyayla boyadım.
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 17/07/2006 Saat 18:56 |
Hatayı burada yaptığımı düşünüyorum.Bu sprey boya işi kesinlikle bana göre değil.Burundaki beyaz kısım ve üst hava alığındaki sarı kısım aslında decal olarak verilmiş ama decala yardımcı olması için o kısımları boyamak istedim.Yaptımda.Ama henüz kurumamış olan mavi üzerine maske yapınca bütün güzellik gitti.Ayrıca bazı yerlerde boyayı kaldırdı. Kurtuluşu yok hidrolik hazır bekliyordu zaten.Boyayı çıkardıktan sonra enamel veya Tamiya boyalarıyla boyamak düşüncesindeyim....... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 20:57 |
Uzun bir aradan sonra dün bu modelle ilgili bir çalışma yapabildim.Öncelikle boya sökülüp yeniden boyandı.Bu boya istediğim renge daha yakın.
Rengin doğruluğunu test etmek için gövde üzerindeki bazı decalları yapıştırdım. Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 20:59 |
Bu akşamdan itibaren biraz hızlanıp öncelikle bu modeli bitirmem lazım....... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |