Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Flamingoda ettim | |
Yazar | Mesaj |
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Konu: Flamingoda ettim Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 07:06 |
Bu defada PM'in Flamingosunu edeyim dedim , birazda farklı Ülke olsun istedim ve Kitten çıkan Suriye Hava Kuvvetlerini Tercih ettim...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 07:08 |
devamı...
buda bitti... |
|
|
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 17:10 |
burundaki ağırlık unutuldu galiba artı biraz macun ve zımpara kullanmanızı öneririm... ellerinize sağlık...
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
heydrich
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 18:09 |
evet üstad , ağırlığı atlamışım...biraz aceleye geldi bu kit , ama asıl sorun zımpara değil , şu an bakımda olan Pistolem'den kaynaklanıyor...Daha iyi olabilirdi ama Teyyare acemiliği diyelim ona :)Saol
|
|
|
|
heydrich
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 20:26 |
Orjinalini yazan: ardeth
Bu kitte gösterge paneli mi çıkıyor? Aslında çıkıyor ama Dekal kalitesinden dolayı ben onu parçalayınca (yanlışlıkla) Fırça ile Kokpit detayına giriştim.Ama Dekal olarakta , benim gibi aceleci davranmazsan güzel duracağına inanıyorum... |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |