Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Chaos Dwarf | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: Chaos Dwarf Gönderim Zamanı: 14/07/2006 Saat 08:50 |
Warhammer den Chaos Dwarf regiment. GW firması Chaos ırkı içerisinde bu tür bir ünite üretmediği için Warhammer dwarf warriors minyatürleri çeşitli chaos parçalarıyla convert edildi. Bana da boyaması düştü her zamanki gibi.
Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Oomi
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 00:16 |
Ordu boyamayi hep çok sikici bulmusumdur. Kizilay dagitmis gibi ne o
baltalar öyle :P:P saka bir yana, eline saglik Aygün güzel gözüküyorlar. Ama bence tek tek de bir kaç foto koysan daha leziz olacaktir. 1. ve 3. foto zaten ayni gibi birsey. Hepsini emekle teke tek boyamissin, belli, biraz daha ortaya çikarsaydin ;) Ha anlad?m... Chaos ya :-) Düzenleyen Oomi |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 08:26 |
Eline saglik Aygun cok guzel gorunuyorlar. Umay'in dedigi gibi birkac yakin plan resim iyi olur ;)
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 17:24 |
çok cici görünüyor maşallah ellerine sağlık...
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 18:26 |
Teşekkürler. Fakat maalesef istenilen şekilde boyandılar ve sahiplerine teslim edildiler :)
Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |