![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15/07/2006 Saat 07:54 |
Buda Tamiy^'nın Çapak temizlemeyi seven Arkadaşlarımıza önerebileceğim Kiti'dir...
![]() ![]() ![]() |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
devamıdır...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() bitmiştir... |
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Egsoz pasında tonlama ve biraz uğraşı... Bitmemiş bu :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Abi sen ne ettin herşeyi nasıl arka arkaya ettin eline sağlık :)
|
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Egsoz pasında tonlama ve biraz uğraşı... Bitmemiş bu :) Evet Kardeş var biraz daha ama ancak ba...Taşınma falan derken... |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Flashback
Abi sen ne ettin herşeyi nasıl arka arkaya ettin eline sağlık :) Aslında zamana yayılan ziplanmiş bir çalışma oldu...Ama şu aralar Tatildeyim , Pistolemdeki ufak düzeltmelerden sonra devam , daha çook iş var... |
|
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Ayni kiti bende yapiyorum suan, öyle cok capak yok yahu...
Elinize saglik bu arada.. |
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: freeman
Ayni kiti bende yapiyorum suan, öyle cok capak yok yahu... Elinize saglik bu arada.. Valla Üstad ne diyeyim , benimki bir hayli çapaklıydı , banamı Denk geldi acep?Belkide seninki daha yeni bir kalıptır?Banada denk gelse ya bu çapaksızlar:)) |
|
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Pas için ne kullandınız peki?
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Pas için ne kullandınız peki? Teşekkür ederim , burada Pas için sadece Toz Pastel ile deneme yaptım.Deneme yaptım diyorum çünki farkedersen her Kitte farklı bir yöntemle eskitme uyguluyorum ki çeşitlilik olsun , fikir olsun... Kolay gele... |
|
|
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
o fikirleri ve denemeleri makale olarak bekleriz...
ellerine sağlık. ben yinede zemine taktım yahu.... |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Zemin'in nesine?ğek anlayamadım burasını , Kafa basması Sabah Sabah:))
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |