Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: F 4 Phantom | |
Yazar | Mesaj |
Tora Tora Tora
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Konu: F 4 Phantom Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 12:09 |
Arkadaslar herkese iyi sabahlar.Airliners nette kaza fotolari arasinda dolasirken asagidaki fotoya rastladim. Belki cok yeni olmayan bir hadisede olabilir ama sizlerle paylasayim istedim.Fotograf Izmir Cigli de cekildigi icin belki Izmirli arkadaslarin bilgisi olabilir diye dusunuyorum.Herkese iyi modeller..
http://www.airliners.net/open.file/1064742/M/ |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 12:23 |
Evet bu fotoğrafı bende görmüştüm. Sanırım hurdaya çıkan uçaklardaki işe yarar parçalar tekrar kullanılmak üzere sökülüp yedek parça olarak alınıyor. Benim bilgim bu yönde.
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 18:12 |
Fotoğraf geçenlerde forumda yazılmıştı yine.Bu uçak nerede bilmiyorum ama Eskişehir 1.Ana jet üssü nde de aynı uçaktan var bu şekilde.Hatta üzerinden parça sökerken gördüğüm çalışanlar vardı.Hurdaya çıkmış uçakları böyle devam ediyorlar.Bildiğim kadarıyla mantık şu.Bu uçak kal olmuş sa yani artık uçamıyorsa , içinden kullanılabilen parçalar kullanılsın, aynı bizim eski maketleri yedek malzeme olarak kullanmamız:)
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 18:32 |
tam modellenecek manzara ama altından kalkabilirmiyim bilmiyorum:(
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 18:38 |
2005 yılının son aylarından beri Çiğli'ye gitmiyorum.O zamanlarda da bu uçağı görmedim üste.Fotoğrafın çekim zamanı 14 Mayıs 2006 olarak görünüyor.Çeken kişiyide tanımıyorum ama Çiğli'ye önceki zamanlarda çeşitli müzelere, otoban kenarlarına, parklara koyulmak üzere eski uçaklar getirilip içinden işe yarar malzemeler alınıp, tekrar düzenlenip gönderildi.Buda o kapsamda bir çalışma olabilir.....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 14/07/2006 Saat 22:16 |
Eveeet o fotoğraf uzun zamandır benim arşivimdede duruyor bende merak edip Çiğlide görevyapan birkaç arkaşa sordum önceleri aramakurtarma ve kaçmakurtulma eğitiminde kullanılmış galiba sonrada yangın söndürme tatbikatlarında ondan öncede bir F-104 ün birkısım gövde ve kanatları vardı orda.Onun yerinede bunu getirmişler sanırım. Umarım merakınıza deva olmuştur.
|
|
4 EVR COOL
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |