![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Sağol Osman.Tayfunda bu resmi göndermiş.Bu model C-23 ama kemer renkleri aynı.Bu renk yapacağım bende....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Renkleri çok güzelmiş,kolay gelsin Nesimi.Kırmızıların arasında hoş bir değişiklik olmuş.
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Bu modele de bi şeyler ekleyim dedim.Zımparası yapılmış, astarı atılmış gövdeyi elimde olduğunu sonradan farkettiğim metalik mavi sprey boyayla boyadım.
![]() ![]() ![]() |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
seth
![]() ![]() ![]() |
![]() Hatayı burada yaptığımı düşünüyorum.Bu sprey boya işi kesinlikle bana göre değil.Burundaki beyaz kısım ve üst hava alığındaki sarı kısım aslında decal olarak verilmiş ama decala yardımcı olması için o kısımları boyamak istedim.Yaptımda.Ama henüz kurumamış olan mavi üzerine maske yapınca bütün güzellik gitti.Ayrıca bazı yerlerde boyayı kaldırdı. ![]() ![]() Kurtuluşu yok hidrolik hazır bekliyordu zaten.Boyayı çıkardıktan sonra enamel veya Tamiya boyalarıyla boyamak düşüncesindeyim....... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
seth
![]() ![]() ![]() |
Uzun bir aradan sonra dün bu modelle ilgili bir çalışma yapabildim.Öncelikle boya sökülüp yeniden boyandı.Bu boya istediğim renge daha yakın.
Rengin doğruluğunu test etmek için gövde üzerindeki bazı decalları yapıştırdım. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen seth |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
seth
![]() ![]() ![]() |
![]() Bu akşamdan itibaren biraz hızlanıp öncelikle bu modeli bitirmem lazım....... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |